Un colt ultra’ uitat de lume

Iulie 19, 2008

Interviuri despre fenomen

Filed under: Interviuri,Spectacol pe stadioane — admin @ 5:55 pm
Tags: ,

De-a lungul timpul, interviurile cu ultrasii romani au fost destul de putine. Arar cate unul sau altul au venit in fata celor curiosi pentru a raspunde nelamuririlor si pentru a prezenta brigada sau peluza din care fac parte. A fost bine sau nu, este o intrebare care nu cred ca are un raspuns clar si unic. Cert este ca noi consideram ca aceste “prezentari” sunt imperios necesare pentru a putea realiza o imagine cat mai aproape de adevar in ceea ce priveste miscarea ultras din Romania.

Care sunt ideile lor despre ultraserie, cum vad ei trecutul si viitorul acestui fenomen in Romania, ramane sa citim in interviurile care vor urma.

De aceea, va vom prezenta din acest colt de pagina, interviuri cu reprezentanti ai brigazilor de ultrasi si tifosi din Romania, care au fost de acord sa ne raspunda la intrebari. Vom discuta cu ei atat despre brigazile si peluzelor proprii, cat si despre fenomenul ultras si cum este el “implantat” in Romania. Bineinteles, sunt doar pareri personale ale intervievatilor, nereprezentand un punct de vedere al grupului/peluzei din care fac parte. Vom incerca sa va aducem atat pe cei din vechea garda, cei care au trait din plin “vremurile frumoase”, dar si pe cei din noua garda, care incearca sa se afirme.

In mass-media sportiva abunda interviuri cu diversi conducatori din fotbalul romanesc si din cand in cand mai apar si unele cu jucatori sau cu antrenori. Dar nimeni nu ii baga in seama pe cei care dau culoare peluzelor si tribunelor, pe cei care, de la locul lor de pe stadion, isi fac mai mereu datoria fata de culorile iubite.

Primul interviu va fi realizat cu Dave, din „Honor et Patria” gruparea ultras care sustine Nationala Romaniei. De cand e gruparea, cati membri are, si multe alte amanunte vom afla in cateva minute.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: