Un colt ultra’ uitat de lume

Iulie 20, 2008

Cronici ultras: U Craiova-Jiul 4-0 (amical)

Traditia meciurilor de prezentare si-a consumat un nou episod in cadrul zilei de ieri.Fata de anii precedenti s-ar parea ca nimic nu este nou, la nivelul echipei fiind aceleasi declaratii, promisiuni s.a.m.d .
Noutatea, daca ii pot zice asa, a fost ca, datorita problemelor de organizare, firma care executa lucrarile de refacere a gazonului de la stadionul “Ion Oblemenco” nu a reusit sa isi duca la capat ceea ce trebuia sa realizeze. Dat fiind acest fapt, meciurile de pe teren propriu se vor juca pe stadionul “Extensiv Parc” dar fara prezenta publicului pentru ca nu s-au primit aprobarile necesare.

Asadar, s-ar parea ca o sa mai dureze ceva timp pana cand suporterii echipei alb-albastre isi vor vedea echipa pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Revenind la meciul de ieri, acesta s-a desfasurat in prezenta a aproximativ 2.000 de spectatori. De mentionat este ca unul dintre membrii de la Peluza Sud a fost indentificat la intrare de jandarmi ca fiind printre cei ce se aflau pe lista celor interzisi la competiile sportive si a fost retinut.

Au avut prezenta pe gard, cu sp2b cu simbolurile grupurilor: Ultrasi Liberi, Legiunea Gemina Turnu-Severin si Sezione Ultra (al sectiunii din Bucuresti).

Cu privire la atmosfera din stadion, ea a fost una de vacanta, multumindu-ne totusi jocul si rezultatul echipei noastre.

Ovidiu

Reclame

3 comentarii »

  1. la meci amical nu a fost lasat sa intre ? mama ce aiurea treaba

    Comentariu de ultras19 — Iulie 20, 2008 @ 7:46 pm | Răspunde

  2. ultras19,la poarta se aflau jandarmii cu pozele celor interzisi.dupa legea lor,cam asa e,chiar daca e meci amical interdictia e in vigoare pentru ca intra tot la competitii sportive.asa e,cam aiurea situatiunea…

    Comentariu de Perfect si simplu — Iulie 20, 2008 @ 10:13 pm | Răspunde

  3. la meciul de la buzau nu ne au lasat cu banere pe gard. explicatie: de anul acesta nu se mai pun steaguri pe gard, iar de la anul vom desfiinta gardurile!

    Comentariu de veteranu S|U|B — Iulie 21, 2008 @ 11:51 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: