Un colt ultra’ uitat de lume

iulie 20, 2008

Cronici ultras

Filed under: Cronici ultras,Spectacol pe stadioane — admin @ 1:58 am
Tags: , , ,

Ne-am saturat sa citim prin mass-media sau sa vedem la televizor doar despre incidente si scandaluri provocate de ultrasi, despre cat de rai si imposbili sunt acestia, despre cat sunt de huligani si analfabeti, “scursuri ale societatii”, de cat rau fac fotbalului romanesc, ei fiind principalii vinovati pentru toate neimplinirile de pe stadioane si nu numai.

Asa ca dorim ca din acest colt de internet, sa aratam nu neaparat “partea frumoasa a fenomenului”, ci o mica parte din adevarul despre ce inseamna in Romania fenomenul ultras. Despre ce implica sa fii un ultras, care sunt “drepturile si obligatiile”.

Si cum principala activitate a unui ultras se desfasoara pe stadion, vom incerca sa va prezentam incepand cu aceasta editie de campionat, cronici ale activitatii peluzelor/tribunelor din Romania. Vom afla cum au decurs deplasarile, care a fost atmosfera pe stadion, ce grupari au fost prezente, vom prezenta coregrafiile si mesajele, vom vorbi despre steagurile de fluturat si sp2b care au fost afisate, despre cum s-a cantat, despre abuzurile jandarmilor si stewarzilor, si despre tot ce are legatura cu fenomenul.

Toate aceste cronici, vor reprezenta DOAR opinia personala a autorului, si nu cea a grupului sau a peluzei din care face parte. Sunt cronici scrise de suporteri si nu de ziaristi, asa ca va rugam sa aveti ingaduinta.

Pentru inceput, in acest week-end au fost cateva meciuri amicale, unele desfasurate cu ocazia prezentarii loturilor. Asa ca va vom prezenta cronica meciului de pe Giulesti vazut din tribuna a 2-a si cea a meciului de la Craiova. Vor urma apoi, saptamana viitoare, cronicile meciurilor din prima etapa. Sa inceapa balul….

Reclame

2 comentarii »

  1. frumos! trebuie sa arate cineva adevarata frumusete , nu asa cum se generalizeaza si sunt catalogati toti intr-o anumite clasa si intelesi gresit !Bravo !!

    Comentariu de Ade — iulie 20, 2008 @ 1:38 pm | Răspunde

  2. ideea e buna dar trebuie cineva sa tina legatura cu oameni din toate peluzele

    Comentariu de ery — iulie 20, 2008 @ 7:47 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: