Un colt ultra’ uitat de lume

Iulie 29, 2008

Cronica ultra’ alb-albastra: U Craiova-Poli Iasi

Cronica gazdelor:

Fiind primul meci al campionatului 2008-2009, suporterii craioveni au venit pe stadionul Extensiv in numar nesperat de ridicat. La ora 17.30, arena era deja plina, iar spectatorii isi fluturau steagurile si fularele. Peste o jumatate de ora, la intrarea echipelor in teren, 20 de torte au fost aprinse in peluza sud si 15 fumigene la tribuna a doua.Atmosfera de vis. S-a cantat mai tare ca niciodata. „Craiova, Forza Craiova” a facut ca podul din Parcul „Nicolae Romanescu” sa se clatine amenintator. Pana si tribuna intai s-a alaturat incurajarilor noastre. Cei 500 de ieseni au aprins si ei doua torte, au fluturat vreo 10 steaguri mari, dar nu au facut fata iuresului oltenesc.
Nici alb-albastrii moldoveni din teren nu s-au descurcat mai bine, la final, ei fiind infranti fara drept de apel de craioveni. Apropierea tribunelor de teren si atmosfera de vis din ele au impins Stiinta spre prima victorie.

Din pacate, ceea ce ati citit nu este adevarat, meciul Universitatii cu Poli Iasi s-a desfasurat fara spectatori. Si la fel se va intampla si la urmatorul meci de acasa al Universitatii, dar si al iesenilor.

Perfect si simplu

Cronica oaspetilor:

A inceput un nou sezon, dar pentru noi, totusi e o alta zi banala. Ne intalnim baietii din brigada si pornim spre terasa cu dorinta de a viziona meciul care s-a jucat cu portile inchise si spre surprinderea noastra, la nici o terasa, bar, club etc. nu se prindea renumitul post GSP, asa ca luam drumul apartamentului unuia dintre noi.

Inarmati cu multa bere, ajungem in minutul 10 in peluza, pardon, in fata televizorului (ce sa-I faci?, nu sunt obisnuit cu termenul de televizor).
Intreg meciul brigada a fost la inaltime cantand pe toata durata meciului si incurajand favoritii albi-albastrii, nu acele marionete care la televizorul nostru se vedeau imbracati in rosu.
De partea cealalt, suporterii olteni nu s-au auzit nici un moment pe durata meciului (probabil ca la TV nu se difuzeaza si imagini cu suporterii care-si sustin favoritii din fata televizorului).

Spre dezamagirea noastra, meciul s-a incheiat in favoarea echipei gazda. Cu toate acestea, ne-am continuat seara in ritmuri de peluza, chiar daca, de data aceasta, peluza s-a transformat intr-o micuta camera de aparatament.

Aleku GS

3 comentarii »

  1. bai baieti ati stat in apartament si ati cantat cred ca doar acolo va auziti si voi ca in rest nu va auziti…si stati si va uitati la altii cum se aud pe stadionu vostru..

    Comentariu de eu — Iulie 29, 2008 @ 6:42 pm | Răspunde

  2. un meci in care stateai si va uitati…poli iasi-FC.VASLUI

    Comentariu de eu — Iulie 29, 2008 @ 6:43 pm | Răspunde

  3. nu cred ca noi stateam sa va privim pe voi … 😉 si fac comentariul asta doar pt ca te`ai referit la grup. restul e treaba lor ce`au facut.

    Comentariu de GS — Iulie 29, 2008 @ 6:54 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: