Un colt ultra’ uitat de lume

August 21, 2008

Modificare de bun simt pentru cei carora le lipseste

Filed under: Comunicate — admin @ 12:14 am
Tags: , ,

Avand in vedere modul deplorabil in care unii cititori ai acestui blog au inteles sa comenteze articolele, facand mai mult rau decat bine atat ideii de la care a pornit acest blog, cat si miscarii ultra in general, s-a hotarat ca incepand de acum, toate comentariile articolelor sa fie moderate si nu vor fi aprobate pentru publicare decat cele constructive si strict legate de respectivul articol. Sunt acceptate atat criticile cat si  propunerile, dar  doar daca sunt exprimate intr-un limbaj civilizat.

M-am saturat ca unii sa isi verse aici frustrarile si sa dejecteze mizeria acumulata peste zi sau noapte. Acest blog a fost creat ca o contra-replica la mass-media care prezinta doar scandaluri si altercaqtii.
Noi vrem sa prezentam SI partea frumoasa a ultraseriei. Iar comentariile unora nu fac decat sa dea apa la moara celor care nu ne privesc cu ochi buni

Am primit destule felicitari pentru cronici sau interviuri aparute, din partea unor persoane care nu sunt implicate in fenomen, dar mai toti sunt dezamagiti de „mizeria” mai multor comentarii. Asa ca, singura solutie este ca toate comentariile sa fie moderate astfel incat ele nu vor apare decat dupa ce vor fi aprobate de unul din moderatori.

12 comentarii »

 1. Trebuia sa te gandesti la asta de la inceput! Eram sigur ca se va ajunge aici. Se poate strica si bruma care a mai ramas din cauza idiotilor astora! Bafta!

  Comentariu de Antispring — August 21, 2008 @ 12:19 am | Răspunde

 2. Cenzura si manipulare, nimic nou, bleah

  Comentariu de ullise — August 21, 2008 @ 4:13 am | Răspunde

 3. din nefericire, „mizeria” din comentarii face si ea din aceasta lume in care ne invirtim. evident, putem baga gunoiul sub pres dar, din pacate, asta nu schimba realitate.

  Comentariu de dave — August 21, 2008 @ 8:25 am | Răspunde

 4. o chestie buna!
  dar cum o sa hotarati care din postari are un caracter mai ultra decat alta, sau care postare trebuie stearsa chiar dc nu contine mesaje, rasiste, xenofobe, obscene , etc!!!???

  Comentariu de dsud — August 21, 2008 @ 9:07 am | Răspunde

 5. Nu e vorba de comentarii ultra sau neultra. E vorba doar de comentarii de bun simt, neprovocatoare, si care sa nu contina „mesaje rasiste, xenofobe, obscene , etc!!!???”

  Comentariu de nimeni — August 21, 2008 @ 9:16 am | Răspunde

 6. Sincer, citeste comentariile de pana acum de la multe articole si o sa vezi ca mai mult de jumatate nu contin decat atacuri, fie la adresa unei echipe, fie a autorului, intepaturi mai mult sau mai putin fine, grosolanii si mizerii. Eu am o vorba, pe care am ma spus-o aici cred
  „Daca noi nu ne respectam intre noi (un minimde respect, nu e vorba de legat prietenii :)) ) ce pretentii sa avem de la ceilalti (presa, jandarmi, cluburi, spectatori, etc) sa ne respecte?”

  Comentariu de nimeni — August 21, 2008 @ 9:22 am | Răspunde

 7. @ nimeni: perfect de acord cu tine. Unii pur si simplu intra doar de dragul de a se mai balacari putin cu rivalii, plictisindu-se acasa.

  Comentariu de Motanu — August 21, 2008 @ 10:27 am | Răspunde

 8. jignirile gratuite nu-si aveau locul din start, dar e bine si acum ca se ia o masura…

  Comentariu de cristi — August 21, 2008 @ 7:35 pm | Răspunde

 9. Nu ai ce sa-i faci, asta e „fenomenul” la noi. Iar injuriile, polemicile inutile si smardoielile sunt o componenta importanta. Greu sa arati doar fata frumoasa.

  Comentariu de Mishu — August 21, 2008 @ 9:20 pm | Răspunde

 10. foarte bine asa acest blog chiar e unul foarte reusit,nu am avut pana acum nici unul asa complex cu cronic,interviuri,stiri si altele.Felicitari celor ce se ocupa de el si la mai mare!

  Comentariu de Dragan — August 21, 2008 @ 11:09 pm | Răspunde

 11. Era si timpul..

  Comentariu de danirapid — August 22, 2008 @ 12:59 pm | Răspunde

 12. auzi admin, dar in cronici e voie sa-ti versi frustrarile?

  Comentariu de Lapte de tata — August 23, 2008 @ 10:46 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: