Un colt ultra’ uitat de lume

August 27, 2008

Cronica ultra’ de pe malul Dunarii: U Craiova-OTELUL Galati 1-0

Putini am reusit sa facem aceasta deplasare si sa ne prezentam la inaltimea jocului echipei,prestat in etapele ce au trecut pana in acel moment.

31 de suporteri din Nord veniti cu un autocar si 7 din Sudul galatean s-au deplasat la acest meci. Pe stadion, tribune arhipline, Peluza Sud craioveana aproape plina, sectorul ocupat de cei de la Sezione foarte animat. Ceea ce relatez este doar ce s-a petrecut in a doua repriza, avand in vedere ca am reusit sa intram o parte din noi la meci, doar in a doua parte a disputei.

Din partea noastra, aportul vocal foarte slab spre… extrem de slab, daca se poate spune asa(din pacate). Coloristic, cei din Nord au avut 2 steaguri care insa nu au fost fluturate prea des si prea mult timp. Sudul a cantat pe tot parcursul reprizei secunde, atat de mult cat s-a putut. Prezena la meci din partea noastra: Ultra Sud, Sidexplozia, SCOG, Young Crew, Steel Boys. Pe gard au fost prezente doar steagurile primelor trei grupari.

Gazdele s-au prezentat destul de bine. Peluza Sud a cantat bine (cu precadere in dreptul celor de la South Guard) si mai ales dupa inscrierea golului care a adus victoria celor din Craiova. In sectorul ocupat de Sezione s-a cantat foarte bine, au fost ridicate destul de multe materiale(steaguri, steaguri pe doua bete) si a fost aprinsa daca nu ma insel si o fumigena. Mici sicane au avut loc intre baietii de la Utra Sud si Sidexplozia si cei de la Sezione, insa nimic notabil.

Dupa meci ne-am indeletnicit cu cateva beri la o terasa din oras, apoi dupa cateva ore ne-am indreptat spre casa cu un gust amar, atat din punct de vedere al rezultatului negativ inregistrat pe tabela de marcaj, dar mai ales vizavi de evolutia noastra ca si suporteri.

Sunt vremuri grele in peluzele galatene si asta s-a vazut si in prestatia precara de la acest meci.

Leonard-Steel Boys Galati

5 comentarii »

 1. nu te supara ca te intreb,dar cand au fost vremuri bune,s-au cand au existat „peluzele galatene”?

  Comentariu de fit — August 28, 2008 @ 5:23 pm | Răspunde

 2. *sau

  Comentariu de fit — August 28, 2008 @ 5:23 pm | Răspunde

 3. ce se intampla la voi? chiar asa greu este ? sunt craiovean dar sincer ati fost penibili

  Comentariu de bu — August 28, 2008 @ 6:20 pm | Răspunde

 4. fit, au fost si vremuri bune spre foarte bune la Galati … au fost facute destule coregrafii, au fost date fumigene, a fost peluza plina de steaguri (Majoritatea realizate de Steel Boys, iar restul de Young Crew si New Order)…

  Comentariu de Galati — August 28, 2008 @ 10:30 pm | Răspunde

 5. @Flit, daca nu te-ai fi uitat numai pe youtube la Grobari si IRR, ai fi vazut ce se intampla in ultimii 3-4 ani la Galati, unde chiar au fost 3-4 ani foarte buni. Acum lucrurile stau prost din cauza unor cuţitari de prin sidexplozia „ultra” si alti „baeti”. Cine o mai arde cu misto-uri de astea ieftine, ii doresc sa aiba parte exact de ce am avut si avem noi parte.

  Comentariu de Vital — August 28, 2008 @ 10:41 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: