Un colt ultra’ uitat de lume

August 28, 2008

Cronica ultra’ in alb-negru: UTA-U CLUJ 2-1

Filed under: Cronici ultras,Spectacol pe stadioane — admin @ 11:45 pm
Tags: , , ,

In etapa a doua, a ligii a II-a de fotbal se anunta un derby traditional pe scena fotbalului romanesc in care se intalneau doua echipe cu traditie, “batrana doamna” si “sepcile-rosii”.
Din pacate, din cauza ca si meciurile ligii a II-a au fost preluate de o televiziune, disputa a fost mutata luni de la ora 19, acest lucru nemultumindu-i pe suporterii Universitatii deoarece din acest motiv ei nu au putut face deplasare in numar foarte mare.

In jurul orei 9:00 ne-am intalnit in gara, urmand ca la ora 9:14 sa luam trenul spre Simeria. Am reusit sa ne urcam in tren dupa cateva probleme cu politia. In Simeria am schimbat trenul catre Arad. Am ajuns in jurul orei 16:30 in Arad, unde am fost intampinati de jandarmi care ne-au escortat pana la o terasa din apropiarea stadionului. De mentionat atitudinea jandarmilor care au fost foarte politicosi cu noi, prin urmare nu a avut loc niciun incident notabil.

La intrarea in stadion, steagurile de fluturat si sp2b ne-au fost oprite. Sectorul destinat oaspetilor a fost aproape plin fiind prezente steagurile gruparilor Ultras`19, Fanatics, Brigate Zorilor, Black Devils, Brigate Gherla, Ultra Novac, UCG, Boys si Fazione Academica…aportul vocal a fost unul bun, de observat steagul de gard de 10x5m cu capul lui Zsolt Szilagyi poreclit „SiSi” de catre suporteri si cu mesajul Spiritus Rector (Spirit de conducator).

Suporterii gazda s-au prezentat frumos la meci, cu steaguri de diferite marimi, steaguri pe doua bete, fumigene si torte. Aportul lor vocal a fost unul bun, s-au auzit pe tot parcursul meciului.

Drumul spre gara a fost lipsit de incidente desi un grup de suporteri aradeni au ramas mereu in spatele nostru. Una dintre masinile cu suporteri veniti de la Cluj a fost filata dupa meci de o masina in care se aflau suporteri aradeni.

Datorita unor neintelegeri am parasit orasul de pe Mures abia in jurul orei 12:00, sosirea in Cluj avand loc la ora 05:30. Daca stam sa ne uitam putin in spate putem spune ca a fost o deplasare reusita in care am fost alaturi de simbolul inimilor noastre, cinstindu-l si onorandu-l prin prezenta si devotamentul nostru. Haide „U”!

Mark- F.O.R.T.

Reclame

5 comentarii »

 1. ii salut pe frati nostri de la cluj

  Comentariu de ultrasliberi — August 29, 2008 @ 12:25 am | Răspunde

 2. care-i faza cu „Spiritus Rector”?

  Comentariu de cluj — August 29, 2008 @ 6:52 am | Răspunde

 3. respect „U”

  imi inchipui ce situatie neplacuta trebuie sa fie cea in care blanarii aia de cfr vor juca in liga iar toti samantarii tin de acuma cu cfr. cred ca acum 4 ani nu aveam nici 100 de spectatori la meciuri.

  ForZA U!!!

  Comentariu de Motanu — August 29, 2008 @ 10:04 am | Răspunde

 4. Respect celor de la „U”.

  Comentariu de sergiuarad — August 29, 2008 @ 8:29 pm | Răspunde

 5. cluj,daca ai fi citit cronica ti-ai fi dat seama…

  Comentariu de mrdK — August 29, 2008 @ 9:50 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: