Un colt ultra’ uitat de lume

Septembrie 4, 2008

Cronica ultra de la malul marii: FARUL-Gloria Bistrita 2-1

30 august 2008, o zi trista pentru suflarea farista. In aceasta zi avea sa fie condus pe ultimul drum cel ce a fost Mihai Ivanovici. Cel mai mare farist, care a sustinut echipa aproape 40 de ani si acasa si in deplasare. Traind o viata pentru Farul, ultima sa dorinta a fost de a vedea stadionul. Pe la ora 13 45 este adus in spatele tribunei B, pentru a fi ultima data aproape de stadionul si echipa pe care le-a iubit cel mai mult. Sa iti fie tarana usoara Nea Mihai!

Revenind la meci, cu aproximativ un sfert de ora inaintea fluierului de start intram pe stadion, tristi si tacuti. Pe gard pe toata durata partidei s-a aflat mesajul MIHAI IVANOVICI…O VIATA PENTRU FARUL.
Meciul incepe cu un moment de reculegere, dupa acest moment cei din peluza sud incepand sa scandeze „si dupa moarte cu Farul si dupa moarte…” si „te vom iubi mereu”, in aminirea lui Nea Mihai. Primele 15 minute nu s-a cantat in peluza, in semn de respect pentru cel mai mare suporter farist.

Peluza s-a prezentat din punct de vedere vocal bine spre foarte bine,am cantat pe durata intregii partide, bineinteles cu exceptia celor 15 minute de tacere. Constat de la meci la meci o evolutie mai buna a peluzei, o cooperare mai buna intre grupari.

La final, Farul ne-a facut fericiti printr-o noua victorie acasa, o victorie pentru Nea Mihai, care sunt sigur ca a fost cu noi de sus de undeva si s’a bucurat.

farulfans

5 comentarii »

 1. daca tu apreciezi ca a fost o evolutie buna spre foarte buna, avand in vedere numarul de persoane prezente…este GRAV!

  Comentariu de adevarata constanta! — Septembrie 5, 2008 @ 3:23 pm | Răspunde

 2. Pai am cantat toti aproape tot meciul. asta nu inseamna bine? Decand conteaza numarul?

  Comentariu de farulfans — Septembrie 5, 2008 @ 6:16 pm | Răspunde

 3. la un oras asa mare ca si cta era de asteptat sa fie mai multi oameni…se pare k si la voi lumea nu prea vine la stadion decat cu echipele mari…sa auzim numai de bine si HAI GLORIA!!!

  Comentariu de BIS-TRI-TA — Septembrie 5, 2008 @ 9:18 pm | Răspunde

 4. dak in peluza ar fi fost 2 oameni care ar fi cantat tot meciul tot ar fi fost o evolutie buna? zici tu k nu conteaza nr ?

  Comentariu de adevarata constanta! — Septembrie 6, 2008 @ 11:00 am | Răspunde

 5. pai tu de exemplu ajuti peluza cu ceva> ca asa de comentat e usor. Am fost 50,sud dinamo nu sunt mai multi,sud galati nici ei,nu vad unde e problema?

  Comentariu de farulfans — Septembrie 7, 2008 @ 12:13 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: