Un colt ultra’ uitat de lume

septembrie 5, 2008

Mesaj de solidaritate de la Galati

Filed under: Spectacol pe stadioane — admin @ 6:57 pm

Într-o lume în care valorile nu se mai respectă şi în care şpaga se cere pe faţă, Federaţia Română de Fotbal, se închină din nou în faţa FIFA, când ar trebui de fapt să apere fotbalul românesc. Efortul fotbaliştilor de la Poli Timişoara, sudoarea depusă, banii investiţi, toate se duc pe “apa Sâmbetei”, după ce pseudo-investitorul Zambon prin complicitatea FRF, s-a folosit de numele unui club, de parcă o echipă de fotbal ar fi o cârpă ce o poţi arunca dintr-o parte în alta fără scrupule.

Cei din FRF au reuşit să-şi bată joc de un oraş întreg, de nişte suporteri, de nişte investitori şi asta pentru că cei de la Poli au refuzat mereu să intre în sfera de influenţă a hoţilor de teapa lui Mircea Sandu.

Suporterii gălăţeni sunt alături de cei ai echipei de fotbal Politehnica Timişoara nu numai din cauza faptului că la rândul nostru am simţit pe pielea noastră ce înseamnă să fii depunctat anapoda, ci mai ales în speranţa unor vremuri mai bune, în care clasamentele nu se vor mai stabili la comisii ci pe teren, acolo unde s-au dus mereu adevăratele lupte. JOS MAFIA FRF!

Reclame

7 comentarii »

 1. dah ce sa zik..frumos din partea voastra..dar yo cred ca iANCU a gresit..!! Lasatil pe Sandu akolo,mai ales pe Mitica ca stau bine..Forza Steaua:X:X:

  Comentariu de Drughi — septembrie 5, 2008 @ 7:33 pm | Răspunde

 2. Multumim Galati! 🙂 Pentru o curatenie in fotbalul NOSTRU!

  Comentariu de TM1921 — septembrie 5, 2008 @ 9:27 pm | Răspunde

 3. baaa….ce-s cu solidaritatile astea pe net!Faceti dracu 3 mesaje la MECI prin care sa va aratati solidaritatea si lasati dracu netul!

  Comentariu de FORT — septembrie 6, 2008 @ 1:37 pm | Răspunde

 4. @FORT, faceti voi la Cluj mesaje la meciul nationalei daca tot te gasesti sa dai sfaturi.Vezi-ti de U CLuj si de grupul tau si lasa sfaturile pentru altii, noi, galatenii stim ce avem de facut.

  Comentariu de Covurlui — septembrie 6, 2008 @ 6:12 pm | Răspunde

 5. Django, taci fratioare din gura ca nu ne-a injurat nimeni, atmosfera la meci a fost foarte frumoasa, cum ar trebui sa fie.

  Rog administratorul sa stearga mesajul acestui Django

  Comentariu de H&P — septembrie 7, 2008 @ 10:13 am | Răspunde

 6. @ fort, grupul vostru are 3 mesaje la MECI in toata activitatea sa, de 1 an si jumatate ? Vedeti-va lungul nasului si mai incetati cu sfaturile la adresa altora care au facut intr-o etapa cat ati facut voi in toata activitatea ..

  Comentariu de Marinica — septembrie 7, 2008 @ 11:52 am | Răspunde

 7. cu totii suntem fani fotbal in primul rand…iar apoi, avem in inimi diferite culori, cluburi, si asa mai departe…apreciati gestul si lasati comentariile de prisos…Forza Otelul!…….alaturi de Timisoara ptr un fotbal mai curat….:SAY NO TO MODERN FOOTBALL!

  Comentariu de ultras_otelul — septembrie 7, 2008 @ 8:57 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: