Un colt ultra’ uitat de lume

Septembrie 9, 2008

Invitatie adresata Domnului Primar Ovidiu Hada (Hunedoara)

Stimate domnule primar,

 

dupa cum bine stiti, echipa de fotbal fanion a orasului va disputa vineri un mare meci de….. era sa spun fotbal (dar cred totusi ca e altceva) .. cu echipa similara din SEBIS, pe terenul proaspat recoltat al acesteia .


Intrucat credem ca va fi un meci echilibrat, de lupta pe viata si pe moarte, intr-o puternica competitie de liga a 3-a ce aliniaza la start echipe reprezentante ale unor localitati cu traditie in fotbalul romanesc, cum ar fi: GATAIA, BECICHERECUL MIC, VANJU- MARE, VALEA COPCII, COVACI, ALBINA, SANANDREI, etc., va rugam sa rupeti din timpul dumneavoastra pretios de la PRIMARIE, dedicat definitivarii asfaltarii autoband-ului HUNEDOARA -DEVA, anularii gratuitatiilor pe mijloacele de transport in comun in oras pentru pensionari, precum si taierii de panglici inaugurale (era sa scriu taierii de frunza la caiini), sau datul in stamba la emisiuni gen PRIMARUL FAVORIT, pentru a insoti si sustine echipa care reprezinta HUNEDOARA in aceasta deplasare de la SEBIS. Este un lucru firesc, pe care si alti primari il practica, e un gest de atasament pentru echipa care reprezinta orasul ce il conduceti si respect pentru cetatenii lui.. Nu stiti unde este aceasta localitate? marturisim sinceri ca nici noi, dar o gasim, undeva prin ROMANIA „URBAN-RURALA”. Mandria de hunedorean ne va ajuta.

Cu aceasta ocazie o sa puteti domnule primar sa va luati si dumneavoastra portia saptamanala de umilinta si injosirea de rigoare pe care noi o simtim de 2 ani incoace.. atunci sigur va veti convinge cat de manipulati politic suntem. Apropo, BEREA la SEBIS o dam noi. Poate cu aceasta ocazie o sa va intalniti si cu primarul de acolo, si „puneti” de o infratire intre cele doua localitati, HUNEDOARA si SEBIS, spre binele si progresul fotbalului din cele doua localitati.

Daca totusi treburi importante va retin sa faceti aceasta deplasare, sa stiti ca nu ne suparam prea tare, intrucat mai sunt si alte deplasari de acelasi „calibru”, cum ar fi cele de la echipele de mai sus, pe care desigur nu le veti rata, si cu ocazia carora se vor putea indeplini aceleasi marete obiective.

Sa stiti domnule primar ca acea gogoasa cu VISINESCU am inghitit-o multi hunedoreni. A mai ramas doar sa v-o si platim. O vom facem in rate. Sau va vom oferim si noi o specialitate de patiserie, si anume POALE IN BRAU, specifice HUNEDOAREI, cand va e lumea mai draga.

Reclame

7 comentarii »

 1. ASTEPTAM RASPUNS!!

  Comentariu de sZ — Septembrie 9, 2008 @ 5:18 pm | Răspunde

 2. nu stiu situatia…nu ma bag…atat vreau sa intreb…echipa e a primariei sau e vreun investitor privat?oricum noi cei de la steaua va multumim pentru Al.Iacob…in rest…sper sa aveti succes si sa ne vedem cat mai repede in prima liga!succes

  Comentariu de cineva — Septembrie 9, 2008 @ 6:53 pm | Răspunde

 3. nos amigos capsunaros

  http://www.sport.ro/show/galeria-jiului-a-plecat-la-munca-in-spania.html

  Comentariu de PRMN — Septembrie 9, 2008 @ 10:52 pm | Răspunde

 4. Pacat de ce se intampla la Hunedoara…Oricum felicitari pentru ca,desi ati intampinat atatea greutati v-ati pastrat atasamentul pt echipa locala si umorul..Succes si sa ne vedem cat mai curand in prima liga

  Comentariu de Impotriva fotbalului moden — Septembrie 10, 2008 @ 1:11 pm | Răspunde

 5. E complicat … e investitor privat, dar are si primaria un anumit procentaj, se vorbea de 20%, stadionul e al primariei … nu se face nimic …

  Comentariu de Slim-U.K. — Septembrie 10, 2008 @ 3:58 pm | Răspunde

 6. Am sa pun link la mine pe blog. Sper sa nu te superi.

  Comentariu de Valentina — Octombrie 31, 2008 @ 6:50 pm | Răspunde

 7. UN nenorocit mare e hada asta,l-am votat si acum uitati va ce ne face…

  Comentariu de Gheorghe Pop — Decembrie 17, 2008 @ 4:42 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: