Un colt ultra’ uitat de lume

septembrie 29, 2008

Cronica ultra’ alb-violeta: Rapid-FC ARGES 1-3

Filed under: Cronici ultras,Spectacol pe stadioane — admin @ 11:18 pm
Tags: , , ,

De neuitat! Asa putem sa caracterizam meciul castigat de echipa noastra in Giulesti cu 3-1. Aveam nevoie de un asemenea rezultat, care sa ne dea sperante in viitor. Iar Tames & co. nu ne-a dezamagit, facand un joc excelent din toate punctele de vedere.

 

In Peluza I a stadionului „Valentin Stanescu” a fost prezent un grup de 50 de suporteri alb-violeti. Steaguri de gard: Violet Republic si Violet Eagles. De mentionat este faptul ca „oamenii legii” nu au permis introducerea mesajului „Dani, tu nu meritai ce ti-au facut / Vino acasa! Pitestiul te iubeste mai mult!”, pe motiv ca nu a fost declarat la sedinta tehnica care s-a desfasurat inaintea partidei. Desi am incercat sa le explicam „capetelor cu cascheta” ca este un simplu mesaj, nu un banner, am renuntat dupa vreo 10 minute, pentru ca incercarile noastre erau in zadar.

Dupa ce ca am ajuns in intarziere la stadion, a trebuit sa trecem prin cateva controale, sa fim filmati de 5 camere ale jandarmeriei (inclusiv filmate buletinele, apoi fiecare persoana individual), din nou controale, din nou bannere aratate… Uitasem, veneau cei mai mari huligani ai tarii in Bucuresti. In minutul 10 reusim sa patrundem in stadion, moment in care Dulcea „Bum Bum” a inscris dupa o faza de exceptie. Bucuria noastra a facut ca un gardut al jandarmilor sa alunece de pe scaune, si a cazut in dreptul unui steward. „Gibonii” (ei sunt, nu noi suporterii) au intervenit asa cum stiu ei mai bine, l-au luat pe unul dintre noi si l-au scos afara din stadion, nu inainte de a-i aplica cativa pumni.

Nu trece mult timp si Tames trimite mingea in poarta. Incredibil, conduceam cu 2-0 in Giulesti! Am cantat cu toata puterea numele lui Nicolae Dobrin, asa cum facem dupa fiecare gol marcat de „ai nostri”. Imediat, am cantat pentru Dani Coman, cel care nu merita tratamentul rapidistilor. Desi nu am fost prezenti in numar mare, am reusit sa ne facem auziti intr-o buna parte a meciului. Pana la final, am primit un gol si am mai inscris inca unul. Cine altcineva decat Adrian Voiculet, arma noastra secreta. Al treilea meci in care inscrie din postura de rezerva.

Ce bucurie in randul nostru! „Asta e VIOLA cea adevarata / Ce-a ingenuncheat capitala toata” s-a auzit la finalul meciului, cand jucatorii au venit bucurosi sa ne salute. Felicitari pentru jocul prestat si pentru acest rezultat! Vineri, cu Craiova, invingeti!

pikciu Violet Eagles

Reclame

2 comentarii »

 1. „Bucuria noastra a facut ca un gardut al jandarmilor sa alunece de pe scaune” – hai sa fim seriosi.. a cazut singur???
  probabil de fericire l-a doborat si nu trebuia scos suporterul afara dar nu cred ca a cazut nemiscat gardul….
  „Imediat, am cantat pentru Dani Coman, cel care nu merita tratamentul rapidistilor. ” – nu rapidistii il trateaza asa, ci taher si copos..
  “Asta e VIOLA cea adevarata / Ce-a ingenuncheat capitala toata” – a ingenunchiat doar rapiudl nu toata capitala…

  Comentariu de dragosh — septembrie 30, 2008 @ 1:19 am | Răspunde

 2. Asta e VIOLA cea adevarata / Ce-a ingenuncheat capitala toata” asta e era o scandare mai veche in vreumirle cand FC ARGES umilea capitala un simplu exercitiu de memorie aduti aminte prin 98 99 cand mergea echipa bine

  FORZA VIOLA urmeaza adevaratul derby al provinciei

  Comentariu de -88- ARGES — septembrie 30, 2008 @ 2:20 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: