Un colt ultra’ uitat de lume

septembrie 29, 2008

Cronica ultra’ alb-visinie: Rapid-FC Arges 1-3

Filed under: Cronici ultras,Spectacol pe stadioane — admin @ 9:19 pm
Tags: , , ,

Etapa a-IX-a a Ligii 1 a programat meciul dintre Rapid Bucuresti si FC Arges. Ultima victorie a giulestenilor data din data de 24 august de la derby-ul cu Dinamo si facea ca meciul cu pitestenii sa fie unul capital pentru visinii.

 

Meciul a fost programat duminica de la ora 21:00, o ora destul de tarzie ce a facut ca in tribunele stadionului de langa Podul Grant sa poposeasca circa 3000 de sustinatori visinii. Afara o vreme destul de mohorata completata ocazional cu picaturi de ploaie. Cu exceptia Tribunei oficiale si a-II-a in restul stadionului au fost montate scaune albe, in sfarsit pot spune ca s-au facut investitii pentru modernizarea acestuia.

In Peluza Nord ocupata in proportie de 70% au fost afisate bannerele: Bombardierii, Ultra Stil, Torcida Visinie, Devil’s Gate, FCRB, Gruppo Pitesti, CDI, CLTV, Alcoolica si GG.

In primul minut al partidei galeria giulesteana si-a taxat favoritii pentru jocul prestat in ultima perioada prin batiste albe si mesajul: MAI CASTIGAM SI NOI ?! semnat CDI.

Odata cu primirea primului gol locul incurajarilor a fost luat de scandari gen: „Dani Coman”, „Demisia”, „Afara, afara, afara din Giulesti”, „Podul de piatra … „, si apostrofari la adresa portarului Pardo care era fluierat la fiecare atingere a balonului. Unul dintre putinii jucatori apreciat de catre favoriti la acest joc a fost Pitbull.

De partea cealalta pitestenii au avut ca sustinatori la Peluza I un grup de circa 50 de suporteri veniti la meci cu un autocar care au reusit sa intre la meci dupa inceperea acestuia. Pe gardul ce delimita sectorul oaspete a fost postat steagul de deplasare al grupului Violet Eagles si … Ca materiale suporterii pitesteni au avut 6-7 steaguri pe 2 bete si inca 4 steaguri mari, acestia si-au sustinut favoritii pe durata intregului meci scandand in repetate randuri numele lui Dani Coman. La marcarea primului gol unul dintre pitesteni a daramat un gard ce delimita sectorul iar jandarmii au intervenit in forta si l-au scos pe acesta afara.

Si in acest meci Rapid a aratat o forma foarte slaba continuand seria de rezultate nefavorabile si din pacate a dovedit ca este o echipa fara identitate, in echipa fiind doar un singur roman si anume Marius Constantin. Imi aduc aminte cu oarecare “invidie” vremurile cand la sfarsitul unui meci pierdut jucatorii veneau cu capetele plecate si salutau galeria indiferent de ce se scandase pe parcursul meciului, ieri Bozovici a fost singurul care la sfarsitul meciului a aplaudat “asistenta”. Odata cu aceasta echipa plina de mercenari a disparut aproape complet vechiul spirit al Rapidului.

Catalin

Reclame

5 comentarii »

 1. Ce brigada e GG,o fi Gruppo Galati?Si de ce nu au fost prezenti cei de la Berceni Style,ca la Brasov au avut bannerul?Oricum am vazut 2 stegulete ale piratilor in PN 😀

  Comentariu de Piciu — septembrie 30, 2008 @ 12:39 pm | Răspunde

 2. GG = Granata Girls

  Comentariu de admin — septembrie 30, 2008 @ 2:11 pm | Răspunde

 3. Da,uitasem de Granata girls.Dar d c nu ati mai pus bannerul pe gard atata timp?

  Comentariu de Piciu — septembrie 30, 2008 @ 5:09 pm | Răspunde

 4. „Odata cu primirea primului gol locul incurajarilor a fost luat de scandari gen: “Dani Coman”, “Demisia”, “Afara, afara, afara din Giulesti”, “Podul de piatra … “, si apostrofari la adresa portarului Pardo care era fluierat la fiecare atingere a balonului.”

  Catalin, asta a fost dupa golul 2. Dupa primul gol peluza a continuat sa „cante” pentru Rapid pana la cel de-al doilea si apoi putin in repriza a2a dupa golul anulat.

  Comentariu de STP — octombrie 1, 2008 @ 8:43 pm | Răspunde

 5. cine draq sunt si necunoscuti astia ?

  Comentariu de cosmiN — martie 7, 2009 @ 3:05 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: