Un colt ultra’ uitat de lume

octombrie 7, 2008

Cronica ultra’ alb-visinie: Rapid-Wolfsburg 1-1

Filed under: Cronici ultras,Spectacol pe stadioane — admin @ 12:43 am
Tags: , , ,

Dupa rezultate nefavorabile din ultima perioada pentru Rapid urma meciul retur din Cupa UEFA cu nemtii de la Wfl Wolfsburg, era meciul prin care jucatorii visinii puteau sa stearga toate nemultumirile suporterilor si sa-si salveze antrenorul care promisese calificarea in grupe.

Meciul a fost programat in data de 2 octombrie intr-o dupa amiaza de joi cu o vreme foarte calduroasa de la ora 17:00. La ora inceperii meciului in tribunele stadionului Valentin Stanescu au poposit circa 7000 de sustinatori visinii, peluza fiind arhiplina iar tribuna a-II-a pe jumatate.

In Peluza Nord au fost afisate bannerele: Sibiu, Berceni Style, Ultras Stil , Torcida Visinie, Bombardierii, FCRB, Legione Titan, Ultra Vest, Devil’s Gate, CDI, CLTV, Alcoolica si Granata Girls. La inceputul meciului pe gardul peluzei a aparut mesajul: “V-am sustinut neconditionat dar azi aveti ceva de demonstrat” si a fost desfasurata o panza alba pe centrul peluzei avand inscriptionate pe ea emblema clubului si sigla UEFA intre ele fiind scris textul “IN GRUPELE”.

Au fost aprinse si cateva fumigene dupa ce a fost lasata jos panza principala.

 

 

 

 

 

 

 

Pe parcursul meciului au fost afisate mesajele: “In UEFA cu mandrie, purtati culoarea visinie”,

 

 

 

 

 

 

„Va bateti joc de o istorie frumoasa/ jucand cu o indiferenta crasa” iar dupa marcarea golului de catre oaspeti au aparut: “MUIE COPOS”, “Mizeriilor plecati”. Dupa primirea golului intreg stadionul a scandat impotriva conducerii si a jucatorilor: “Afara, afara, afara din Giulesti”, “Podul de piatra …”, “Plecati cu totii, mai bine plecati cu totii”.

De partea cealalta suporterii oaspeti au fost in jur de 150, si au ocupat un sector din Peluza I. Acestia au scandat pe intreg parcursul meciului iar la sfarsit au facut schimb de fulare cu suporterii visinii de la tribuna.

 

 

 

 

 

 

 

 

La sfarsitul meciului in fata tribunei oficiale s-au adunat suporterii nemultumiti, continuand scandarile impotriva conducerii si aruncand cu diverse obiecte spre oficialii giulesteni si reprezentantii jandarmeriei, astfel ca seara s-a incheiat cu cateva arestari.

Din pacate nici in acest an Rapid nu a reusit sa ajunga in grupele Cupei UEFA, speram ca anul viitor in cazul in care vom mai ajunge sa reprezentam Romania pe plan extern, sa facem o figura frumoasa si sa stergem imaginea provocata de esecurile din ultimii doi ani.

Catalin

Reclame

4 comentarii »

 1. frumoasa cronica…

  Comentariu de copilu — octombrie 7, 2008 @ 7:55 pm | Răspunde

 2. sa cred ca poza de la t2 sub turn e micul grup de la b921????ar fi frumos sa apara toti pe stadion iar tiganii aia grasi sa isi vada de afacerile lor ei si lingaii lor!!!!

  Comentariu de unul mai in virsta — octombrie 7, 2008 @ 10:24 pm | Răspunde

 3. E un grup de rapidisti … simplii prieteni …

  Comentariu de Catalin — octombrie 8, 2008 @ 12:56 pm | Răspunde

 4. multi au fost, putini au ramas….

  Comentariu de kid — octombrie 8, 2008 @ 4:36 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: