Un colt ultra’ uitat de lume

Octombrie 8, 2008

Cronica ultra’ alb-albastra: Unirea Urziceni-POLITEHNICA Iasi 0-1

Luni la pranz, vreme urata, deplasare lunga, in ultimul timp rezultate nefavorabile si, dupa cum ma si asteptam, aud ca au plecat de dimineata doar vreo 10 persoane la Urziceni. Din fericire, cand aproape toate sansele noastre de plecare erau spulberate, aud ca s-a rezolvat „problema”, deci intr-o ora ne imbarcam in masina si pornim spre meci (multumim R). Era destul de tarziu, totusi speram sa ajungem la timp. Si asa a si fost. Am intrat pe stadion in minutul 5. 

In prima repriza s-a cantat destul de putin, avand in vedere ca nici jocul echipei nu ne-a stimulat la o atitudine mai entuziasta. Insa, in ultimul minut al primei reprize, cand nu credeam ca se mai poate intampla ceva, Bratu ne-a uimit printr-un supergol. In a douarepriza, atat prestatia noastra cat si a jucatorilor nostri, s-a imbunatatit considerabil. Desi s-au comis multe greseli individuale, am reusit sa ne aparam bine si sa mentinem pana la final, rezultatul de 0-1. 

Pe gard au fost prezente steagurile: BSE, B.R. Boys (peluza A) si Blue-White Ladies (peluza B). Am fost 15 persoane cu 3 steaguri de fluturat.

In peluza opusa, galeria Urziceniului a fost formata din aproximativ 30 de persoane, in spatele bannerului Revolution. Au afisat cateva steaguri si de 1-2 ori au afisat si cateva japoneze. Tousi au cantat destul de slab, de putine ori, iar la pauza au parasit peluza. Am remarcat cu un oarecare amuzament, modul in care un anumit membru al peluzei lor, flutura un steag mare. Pornea cu steagul dintr-un capat al peluzei si fugea cu el ridicat pana in coltul opus. 

Prima noastra victorie in deplasare si prima victorie pe care am trait-o din plin, sezonul acesta. Insa, cu o floare nu se face primavara. Asadar, asteptam cu nerabdare meciurile care vor urma.

Dodo BWL

Reclame

1 comentariu »

  1. Pornea cu steagul dintr-un capat al peluzei si fugea cu el ridicat pana in coltul opus. =))))))))))))))))))))

    Comentariu de Aruto — Octombrie 11, 2008 @ 1:29 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: