Un colt ultra’ uitat de lume

Octombrie 20, 2008

Cronica ultra’ alb-albastra: POLITEHNICA Iasi – Farul Constanta 2-1

Pe data de 12.10.2008 s-a jucat partida restanta dintre Politehnica Iasi si Farul, in Copou. Clubul a stabilit ca intrarea sa fie libera, deci, tribunele au fost aproape pline. Tribune care prin evolutia lor, de mai multe ori m-au facut sa-mi amintesc de vremurile frumoase atunci cand tot stadionul crea o atmosfera de neuitat.

La Peluza A au fost prezente aproximativ 150 de persoane, care s-au rezumat doar la a canta ocazional. Pe gard au fost: BSE, Blue Force, Gruppo Sado si B.R. Boys.

La peluza B au fost cca 20 de persoane din Settore Ultra si Blue-White Ladies. S-au fluturat steaguri, s-au afisat japoneze si s-a cantat aproape tot meciul.

Suporterii constanteni nu au mai facut deplasarea la Iasi, ei fiind prezenti pe 23.08.2008 cand nocturna a cedat inainte de inceperea jocului si arbitrul Istvan Kovacs, dupa ce a asteptat doar jumatate de ora (nu o ora, cum scria in regulament), a fluierat eronat finalul partidei, consfiintind victoria oaspetilor cu 3-0. Aceasta decizie a fost anulata ulterior de comisiile Federatiei care au decis reprogramarea partidei.

Jocul echipei noatre a fost unul destul de slab pana la jumatatea primei reprize, oaspetii profitand de acest lucru si deschizand scorul inca din minutul 8. Din fericire, jucatorii nostri si-au revenit si au reusit sa se impuna cu scorul de 2-1, printr-o prestatie multumitoare si un gol de senzatie inscris de Bernsjak. Bucuria a fost intregita de golul victoriei inscris de Romulus Miclea, unul dintre cei mai iubiti jucatori din actualul lot.

Dodo BWL

1 comentariu »

  1. cam putini in nord..

    Comentariu de ScristY — Octombrie 20, 2008 @ 8:41 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: