Un colt ultra’ uitat de lume

octombrie 22, 2008

Cronica ultra’ alb-visinie: Petrolul Ploiesti – RAPID 2-3

Filed under: Cronici ultras,Spectacol pe stadioane — Dodo @ 12:12 pm
Tags: , , ,

Joi 16 octombrie 2008 de la ora 20:30 a avut loc meciul din Cupa Romaniei intre Petrolul Ploiesti si Rapid Bucuresti. La acest joc giulestenii au fost oaspeti pe propriul teren. In urma cu ceva vreme acest meci ar fi fost considerat un adevarat derby, dar in ultimii ani echipa din Ploiesti si-a pierdut identitatea si nu mai este considerata echipa fanion a orasului.

La ora de incepere a jocului in tribunele stadionului Valentin Stanescu au poposit aproximativ 3-4000 de sustinatori rapidisti. Peluza Nord si-a intampinat favoritii cu mesajul: “VA OBLIGAM SA CASTIGATI, ALTFEL AICI NU MAI JUCATI”, mesaj ce a fost asezat pe gardul din fata peluzei si a stat acolo pana spre sfarsitul meciului.

Pe aproape intrega desfasurare a meciului peluza a fost destul de tacuta, suporterii visinii preferand sa-si urmareasca favoritii in liniste si sa-i apostrofeze ocazional. Spre sfarsitul jocului atmosfera in peluza s-a animat probabil si datorita tensiunii meciului si a temperaturii de afara.

Galeria oaspete a avut in componenta circa 30 de suporteri si a luat loc in sectorul rezervat de la Peluza I. Acestia au avut ca banner o panza inscriptionata “L G” si au fost destul de galagiosi pe toata durata meciului.

Meciul a fost unul destul de slab pentru visinii, genialul Peseiro continuand aplicarea strategiilor falimentare. In cele din urma Rapid a reusit sa castige primul meci dupa o perioada destul de indelungata. Victoria s-a concretizat in minutul 120 exact inainte ca arbitrul de rezerva al meciului sa arate minutele de prelungire ale prelungirilor.

Singurele lucruri care merita mentionate la acest meci sunt calificarea Rapidului si inaugurarea tabelei de la Peluza II.

Catalin

Reclame

2 comentarii »

  1. „Singurele lucruri care merita mentionate la acest meci sunt calificarea Rapidului si inaugurarea tabelei de la Peluza II”

    Astea ar trebui sa fie normalitate nu mentiuni.

    Comentariu de dR — octombrie 22, 2008 @ 10:29 pm | Răspunde

  2. asa este..din pacate s-a cantat f putin..doar torcida si noi cativa din BS in rest nu s-a prea auzit..speram la vremuri mai bune..FZR

    Comentariu de shaka1923 — octombrie 25, 2008 @ 12:11 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: