Un colt ultra’ uitat de lume

octombrie 31, 2008

Comunicat PELUZA SUD – DINAMO

In atentia tuturor persoanelor si institutiilor interesate

In data de 01 Noiembrie, la ora 21:00, va avea loc pe Stadionul Dinamo eternul derby Dinamo-Steaua.

Dorim sa va informam pe aceasta cale ca am intrat in posesia unor informatii socante referitoare la intentia Jandarmeriei Romane de a evacua printr-o interventie in forta sectorul ocupat de catre suporterii dinamovisti de la Peluza SUD, urmand sa se foloseasca in acest sens de orice eveniment – incident, oricat de minor.

Mai mult decat atat, se pare ca intentia jandarmilor este de a regiza si incuraja anumite incidente intre suporterii celor doua formatii tocmai pentru a le folosi drept pretext si motivatie la incalcarea legilor.

Preambulul acestei intentii s-a petrecut la meciul retur din Cupa UEFA dintre Dinamo si NEC Neijmegen, cand bestiile in albastru ce se desfasoara sub numele “Jandarmeria Romana” si reprezinta Statul Roman, la bugetul caruia si noi cotizam cu taxe si impozite, au avut o astfel de interventie. Mai exact, cand mai multi dintre suporterii echipei NEC au rupt doua porti de acces ale stadionului si au trecut peste barajul stewarzilor, intrand efectiv in sectorul nostru, tot noi am fost atacati cu gaze lacrimogene de catre reprezentantii Jandarmeriei si ulterior alungati efectiv din sectorul pe care il ocupam meci de meci, incercandu-se o evacuare, dar nereusita. Mentionam ca in acel sector noi avem abonamente, iar Legea Nr. 4/ 2008, interzice suporterilor sa se aseze pe un alt scaun decat cel trecut pe inscrisuri (bilet/abonament) fiind astfel obligati sa incalcam legea pentru a fi ulterior amendati si interzisi pe stadioane.

De asemenea, mentionam ca in dimineata zilei in care avut loc meciul retur dintre Steaua si Dinamo din campionatul trecut, am fost avertizati telefonic ca un numar foarte mare mare de suporteri vor fi arestati, fapt ce s-a si intamplat atunci, aproximativ 450 de dinamovisti fiind retinuti, dusi la sectii, amprentati, anchetati si amendati, majoritatea fara a avea o alta vina decat aceea ca au fost la un meci de fotbal.

Revenind la intentia jandarmilor de a ne evacua din sectorul nostru printr-o intrare in forta sambata seara, tragem un semnal de alarma si solicitam organelor abilitate sa oblige Jandarmeria Romana sa respecte Legile Statului si sa nu mai recurga la amenintari si intimidari de tip mafiot. De asemenea, somam sa nu permita ca astfel de faradelegi sa se intample in incinta acestuia si sa nu accepte sa i se foloseasca simpatizantii drept cobai in “exemplul de atitudine al Jandarmeriei in interesul cetateanului” cu posibile scopuri electorale.

Cu speranta ca mesajul nostru va fi redat si inteles intocmai,

FCD SUD

31 Octombrie 2008

Reclame

3 comentarii »

  1. jandarmeria a fost mereu inpotriva noastra nu este un lucru nou eu a trebuit sa nu mai merg p stadion pt a nu ma aresta militieni astia.Aveti mare grija baieti

    Comentariu de gandak — octombrie 31, 2008 @ 8:26 pm | Răspunde

  2. SUNTEM ALATURI DE VOI…INDIFERENT DE CE SE VA INTAMPLA CEI DE LA STEAUA VOR FI ALATURI DE VOI IMPOTRIVA BESTIILOR IN ALBASTRU;)

    Comentariu de dfds — octombrie 31, 2008 @ 9:10 pm | Răspunde

  3. Aveti grija;)! Cred ca ar merge o campanie de afisaj cu asta, sau ma rog, e doar o sugestie.

    Comentariu de Vlad — noiembrie 1, 2008 @ 3:18 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: