Un colt ultra’ uitat de lume

noiembrie 1, 2008

Comunicat AISS

Filed under: Comunicate,Spectacol pe stadioane — admin @ 6:13 pm
Tags: , ,

În atenţia opiniei publice,

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti, în calitate de unică organizaţie juridică a fanilor clubului Steaua Bucureşti, doreşte să-şi prezinte poziţia oficială în legătură cu ultmele puncte de vedere ale finanţatorului clubului, George Becali.

Asociaţia consideră inadmisibile afirmaţiile domnului Becali la adresa suporterilor clubului pe care îl finanţează.Limbajul sub-urban folosit de acesta în relaţia cu fanii dă măsura capacităţii sale de a conduce cel mai galonat club de fotbal din România. AISS protestează vehement şi îl atentionează pe domnul Becali că nu va mai tolera folosirea numelui, palmaresului şi imaginii clubului Steaua Bucureşti ca trambulina politică a unui om.

Becali a demonstrat că nu este capabil să conducă Steaua

De asemenea, suporterii nu vor mai tolera jignirea fostelor glorii care au activat la echipă, lucru cotidian în administraţia domnului Becali. Prin declaraţiile şi acţiunile pe care le intreprinde, prejudiciind grav şi iremediabil imaginea clubului Steaua în faţa opiniei publice, domnul Becali demonstrează că nu are capacitatea de a conduce cel mai mare nume din fotbalul românesc.

AISS îl va da în judecată pe Becali dacă va continua cu abuzurile

Ca atare, AISS atrage atenţia asupra faptului că protestele membrilor AISS la adresa domnului Becali vor continua, datorită faptului că a dovedit incapacitate de schimbare, iar prezenţa sa la conducerea clubului nu face decât să dăuneze Stelei. De asemenea, atragem atenţia că ne rezervăm dreptul de a-l acţiona în instanţă pe domnul Becali, dacă acesta va continua cu abuzurile la adresa suporterilor echipei noastre.

Acest comunicat reflectă strict părerea oficială a membrilor AISS. Dorim pe această cale sa precizăm ca Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti nu este reprezentantul oficial al peluzelor steliste. Invităm suporterii care ne împărtăşesc punctul de vedere să ni se alăture pe stadion sau în afara lui.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

Reclame

Un comentariu »

  1. pentru ce sa l dea in judecata?va mananca BERBECALI DE VII!!

    Comentariu de robbie — noiembrie 2, 2008 @ 1:11 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: