Un colt ultra’ uitat de lume

Noiembrie 1, 2008

Cronica ultra’ alb-albastra: POLITEHNICA Iasi-Pandurii Tg Jiu 1-1

Suntem la sfarsitul lunii octombrie, 31. Echipa mea de suflet joaca astazi acasa cu Pandurii Tg Jiu. Se anunta o vreme frumoasa de fotbal, dar mi-e teama de un lucru. Mi-e teama ca stadionul din dealul Copoului va fi ocupat din nou doar de vreo 4000 de oameni. Aceeasi suporteri care cu adevarat nu au uitat drumul spre stadion in acest oras.

Avand in vedere ca mai sunt 3 ore pana la meci, imi pun steagul in ghiozdan, mananc ceva si ies din casa cu acelasi „doamne ajuta” in gand, indreptandu-ma spre locul in care ma intalnesc cu ai mei. Dupa multa bere bauta, urcam spre stadion. Ne cumparam bilete si ne ocupam locurile in Peluza Sud Iasi. Ne punem banner-ele pe gard (Settore Ultra si Blue White Ladies), pregatim steagurile de fluturat si incepem sa cantam.

La peluza NORD si-au facut simtita prezenta cca 200 de suporteri in spatele steagurilor de gard: Blue Force, BSE, Gruppo Sado, BR.Boys, avand 2-3 steaguri de fluturat. De cantat au facut-o arareori, in special la inceputul meciului, la fazele incinse ale partidei si la „dialogul scandat” cu Peluza Sud.

Cei de la tribuna a 2-a au fost in verva, dand uneori tonul la scandari care au fost preluate de toti cei 5-6.000 de spectatori prezenti la meci.

In sectorul rezervat oaspetilor au fost prezenti circa 10 olteni, pe gard avand un steag cu stema echipei. S-au fluturat steaguri alb-albastre si au cantat aproape tot meciul. Deseori se auzeau si sunetele goarnelor care incercau sa ne acopere.

Avand in vedere ca sambata Romulus Miclea face un pas important in viata, se casatoreste, ii dorim pe aceasta cale casa de piatra si multa fericire.

Dupa cum majoritatea stiti, marti ne asteapta un meci foarte important la Vaslui in Cupa Romaniei. Sper ca toti suporterii ieseni sa fie alaturi de echipa in ciuda faptului ca aceasta trece printr-o perioada mai grea.

Razvan SUD

Anunțuri

1 comentariu »

  1. BSE???????blue street elite???sincer sunt penibili!!!copilasi care s au uitat la filmul green street hooligans si gata si au facut brigada…de acolo au copiat numele!

    Comentariu de robbie — Noiembrie 2, 2008 @ 1:14 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: