Un colt ultra’ uitat de lume

Noiembrie 10, 2008

Fara deplasari in Liga 1 din retur?

Filed under: Spectacol pe stadioane — admin @ 3:17 pm
Tags: ,

dumitru-dragomirPetardele aruncate de suporteri stelisti veniti pe Giulesti in suporterii de la T 0 au provocat indignarea acestora care au cerut socoteala pe loc presedintelui Ligii aflat la meci mitica dragomir. Acesta era cat pe ce sa fie agresat, dar a fost salvat de interventia presedintelui Consiliului de Administratie al FC Rapid, Constantin Toma.

Acest incident i-a adus aminte fostului puscarias de ideea pe care a mai exprimat-o si lunile trecute, aceea de a interzice deplasarile suporterilor la meciurile din Liga 1. „Voi face o propunere Federatiei Romane de Fotbal prin care galeriile organizate sa nu mai insoteasca echipele in deplasare. Am discutat cu Mircea Sandu si mi-a spus sa fac aceasta propunere, iar imediat dupa terminarea turului de campionat o sa se intruneasca in sedinta Comitetul Executiv, iar din retur sa nu se mai mearga cu galeriile in deplasari. Prin aceasta decizie s-ar evita foarte multe incidente care au loc pe stadioane si nu numai. …Macar doi ani de zile sa se interzica acest lucru. Indiferent de meci, doi ani sa nu mai avem galerii in deplasare. Propunerea este pe linie sportiva si vine din partea LPF catre FRF, pentru ca in Comitetul Executiv sa se poata lua aceasta masura”

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Reclame

8 comentarii »

 1. nu o sa ii iasa la puscarias si asta.

  oricum smecherie curata sa arunci cu petarde si torte in cetateni.
  ce baieti…

  Comentariu de Vin_vremuri_grele. — Noiembrie 10, 2008 @ 3:22 pm | Răspunde

 2. si eu o sa fac o propunere tuturor suporterilor din Romania sa-ti rupa pizda cand te vad pe strada. Fgm de puscarias

  Comentariu de Jenel — Noiembrie 10, 2008 @ 3:50 pm | Răspunde

 3. dobitoci..daca nu erau petardele alea nu se facea tam-tam

  Comentariu de scristy — Noiembrie 10, 2008 @ 4:16 pm | Răspunde

 4. la puscarie cu mitica!

  Comentariu de ady — Noiembrie 10, 2008 @ 5:35 pm | Răspunde

 5. Eu vreau sa dau torte si fumigene sa colorez sectorul. Eu vreau sa dau torte si fumigene sa imi incurajez echipa. Void e ce dracu aruncati cu torte si fumigene in cetateni sau pe pista?Pentru ca asa vedeti voi pe la BBB sau Delije?Pe voi va doare undeva. Sunteti 3000 la derby-uri, faceti ce vreti. Dar v-ati gandit ca mai sunt si grupuri de suporteri de 70-70-100 de insi care se chinuie sa faca ceva si actiunile voastre ii afecteaza?Nu, ca voi sunteti smecheri. „Scapa cine poate”. Daca baga Dragomir legea asta care ar putea interzice deplasarile, presupun ca voi o sa va duceti in continuare, ce naiba?!Hai sa stam capra pana la capat. Cand s-a propus ca nicio peluza sa nu se mai prezinte la meciuri si prin asta sa se demonstreze cat de greu este fara noi…inafara de vreo 3 peluze, restul au zis ca se duc sa in continuare. S-au stabilit niste dsemersuri care ar fi trebuit facute la unison, dar suntem prea ocupati pentru asta. In schimb vezi peste tot „Moarte fenomenului” si astia sunteti exact aia carora va e lene sa mai luptati. Daca fenomenul moare, moare din cauza indiferentei voastre astia care ati intemeiat fenomenul si alte nebunii.

  Comentariu de 1964 — Noiembrie 10, 2008 @ 6:02 pm | Răspunde

 6. ba am aruncat cu artificile alea la oficiala acolo ca stiam ca stau tiganii de la rapid acolo,exact deasupra banicilor de rezerve…si cand zic tigani ma refer la nenea,bebelushu slbz la tava

  Comentariu de ? — Noiembrie 10, 2008 @ 6:06 pm | Răspunde

 7. 1964 are dreptate

  Comentariu de Patriots 2008 — Noiembrie 11, 2008 @ 12:00 am | Răspunde

 8. de ce fenomen tot vorbiti voi, la noi in tara nu exista fenomen ultra. deschidetiva bine ochii……. knd se merge in deplasari toti se gandesc km sai bata pe aia, pe rivalii aia de la modelu sau moreni. asta e fenomenul hooligan deja. sau mai nou „fair-fight”…….. in afara de injurat sh batai numai stiti absolut nimik. un cantec nou o coregrafie originala…… knd vom vedea sh noi?? k deja am vazut destule copiate din afara tarii???

  Comentariu de realist — Noiembrie 14, 2008 @ 3:01 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: