Un colt ultra’ uitat de lume

Noiembrie 15, 2008

Operatiune antihuligani la Bristol inainte de Germania-Anglia

Politia engleza a demarat in aceste zile o actiune pe aeroportul din Bristol pentru a-i impiedica pe hooliganii britanici sa se deplaseze pe calea aerului in Germania, cu ocazia meciului amical de saptamana viitoare Germania-Anglia. Prin aceasta operatiune sa incearca sa fie opriti toti cei care au potential sa cauzeze violenta si dezordine in Berlin.

Operatiunea are ca scop sa ii identifice si aresteze pe cei care au interdictie (Football Banning Orders) si care nu si-au predat pasapoartele sicare totusi incearca sa paraseasca tara. In Anglia, interdictia implica imposibilitatea calatoriei in afara tarii atunci cand Anglia are meciu in deplasare, asa cum este cazul meciului de acum cu Germania, din 19 noiembrie. Ei vor fi somati sa predea pasapoartele si vor fi nevoiti sa se deplaseze la sectiile de politie pentru a fi luati in evidenta.

FBO-ul implica interdictia de a asista pe un stadion la orice meci pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani daca nu s-a dat si o sentinta judecatoreasca. Pentru cei incarcerati, interdictia se extinde pentru o perioada cuprinsa intre 6 si 10 ani.
59 de suporteri interzisi sunt pe listele Avon & Somerset Constabulary (Politia din regiunea non-metropolitana Somerset si din districtele South Gloucestershire, Bristol, North Somerset si Bath and North East Somerset) si toti acestia vor fi somati sa predea pasapoartele in aceasta saptamana premergatoare meciului.

Circa 200 de suporteri englezi au plecat in acest an de pe aeroportul din Bristol pentru a sustine echipa Angliei la meciurile din deplasare de la Barcelona si din Croatia. Politia a oprit 3 dinre ei pentru cercetari ulterioare inainte sa le permita sa isi continue calatoria.

Reclame

1 comentariu »

  1. daca nu se bate nimeni la meciul asta inseamna ca s-a ajuns rau de tot

    Comentariu de dragosh — Noiembrie 15, 2008 @ 4:06 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: