Un colt ultra’ uitat de lume

Noiembrie 20, 2008

40 de arestati din peluza Benficai

Filed under: Fenomenul prin alte tari,Spectacol pe stadioane — admin @ 11:51 pm
Tags: , ,

hoolsi-portughezi

In noaptea de sambata spre duminica politia portugheza a facut raiduri in 42 de locatii din 4 orase, printre care Lisabona si Porto, la casele a 40 de hoolsi de la Benfica, la un garaj si la vechiul loc al lor din stadion, pentru a gasi ceva care sa le permit sa aresteze o parte din cei care fac parte din cea mai dura brigada. Politia le-a ascultat telefoanele mobile si i-a urmarit filmandu-i timp de aproape 1 an.
La perchezitie s-au gasit droguri, arme de toate felurile, bani, astfel ca Politia i-a acuzat pe cei arestati de trafic de droguri, de agresiuni violente, de incendierea sediului Juve Leo si a unui autocar al celor de la SuperDragoes, si de multe altele.

Hoolsii Benficai neaga acuatiile si considera ca aceasta mizerie si circul mediatic pe care l-a declansat presa se datoreaza faptului ca brigazile Benficai sunt singurele din cele ale celor 3 mari cluburi (Benfica, Sporting si Porto) care nu s-au inregistrat ca asociatie astfel ca nu s-au putut face fise ale hoolsilor, neputand obtine ceea ce isi doresc, adica nume, adrese, date de nastere, etc. Astfel Politiei nu ii convine ca atunci cand hoolsii Benficai se deplaseaza ei nu au nici un control asupra lor, nu stiu cum se deplaseaza, cati sunt, etc.  

Cu toate acestea fanii Benficai nu vor da inapoi si vor continua lupta impotriva politistilor si ziaristilor.    
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

2 comentarii »

  1. […] Arestări în Portugalia Postat de admin pe Noiembrie 21, 2008 in categoria Străini. Taguri: arestari, portugalia. In noaptea de sambata spre duminica politia portugheza a facut raiduri in 42 de locatii din 4 orase, printre care Lisabona si Porto, la casele a 40 de hoolsi de la Benfica, la un garaj si la vechiul loc al lor din stadion, pentru a gasi ceva care sa le permit sa aresteze o parte din cei care fac parte din cea mai dura brigada. Politia le-a ascultat telefoanele mobile si i-a urmarit filmandu-i timp de aproape 1 an. La perchezitie s-au gasit droguri, arme de toate felurile, bani, astfel ca Politia i-a acuzat pe cei arestati de trafic de droguri, de agresiuni violente, de incendierea sediului Juve Leo si a unui autocar al celor de la SuperDragoes, si de multe altele. Continuare pe Un Colţ uitat de lume […]

    Pingback de Arestări în Portugalia :: ULTRAS — Noiembrie 21, 2008 @ 12:31 pm | Răspunde

  2. Bravo!

    Comentariu de W.R — Noiembrie 21, 2008 @ 2:06 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: