Un colt ultra’ uitat de lume

Ianuarie 15, 2009

Confruntari stradale inainte de Bordeaux-PSG

Meciul de duminica seara dintre Girondin de Bordeaux si Paris Saint Germaine a fost unul foarte agitat. Atat pe teren, cat si intre ultrasii celor 2 formatii. Confruntarile dintre suporterii lui PSG si cei de la Ultramarines au inceput sambata seara. Circa 60 de parizieni au ajuns in fata sediului celor de la Ultramarines acolo unde erau prezenti cca. 150 de ultrasi care urmareau o emisiune sportiva la TV. Imediat au inceput confruntarile care s-au continuat pe strazile orasului. Oaspetii erau dotati cu bate, curele, lanturi si torte. S-au lansat proiectile din ambele tabere pana la aparitia politiei.

Acestia au intervenit cu gaze lacrimogene si cu caini din dotarea brigazii canine. 4 bordelezi au fost usor raniti si dusi la spital. Politia a arestat 9 persoane, 8 parizieni dintre care 2 aveau antecedente huliganice si un bordelez. Acestia au fost dusi la sectie si au comparut in fata tribunalului de corectie si au fost condamnati la 1 luna inchisoare si 5 luni interdictie (3 parizieni) si respectiv 15 zile arest si 5 luni interdictie (5 parizieni si 1 bordelez) pentru violente cu arme si violente asupra fortelor de ordine.
Politia a anuntat ca erau informati despre un fight care era planificat intre suporterii celor 2 formatii si au desfasurat in zona garii un dispozitiv impresionat de forte de ordine. Parizienii au dejucat intentia politistilor si s-au deplasat pe calea auto, in grupuri mici si s-au regrupat in cartierul Mériadeck, in imediata vecinatate a sediului celor de la Ultramarines.

Bordelezii au declarat ca nu au facut altceva decat sa se apare si ca nu stiau nimic despre fight. „Am fost provocati de saluturile fasciste ale parizienilor si nu am facut decat sa ripostam, stiindu-se ca suntem antirasisti”.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Anunțuri

2 comentarii »

  1. deci nu numai la noi se poate cu bate si mai stiu eu ce :))

    Comentariu de TeApA2200 — Ianuarie 15, 2009 @ 1:47 pm | Răspunde

  2. Stai linistit, la noi e minciuna fata de altii.

    Comentariu de nu conteaza — Ianuarie 15, 2009 @ 7:56 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.