Un colt ultra’ uitat de lume

Ianuarie 17, 2009

Remes Cup 2009

remes-cup4

Remes Cup este cel mai mare turneu din Europa central-asiatica care este dedicat tinerilor fotbalisti. Daca la prima editia, cea din 2003 au fost prezente 37 de echipe, in 2008 numarul lor a ajuns la 264, pentru ca in 2009 numarul lor sa creasca. Ea se desfasoara pe mai multe terenuri din Polonia, in 2008 jocurile disputandu-se pe 20 de arene. In 2008 grupa de copii nascuti in 1997 de la Atletico Arad a castigat la categoria lor de varsta.

Vineri seara, in Sala Sporturilor din Poznan, s-a disputat editia din 2009 a Remes Cup Extra. Aceasta este o manifestare „Extra” care se desfasoara in pauza competitonala de iarna in cadrul aceleasi competitii organizata de firma Remes, fiind un show fotbalistic al seniorilor. In acest an au participat 6 echipe impartite in 2 serii, Arke Gdynia, Jagiellonia Bialystok si Lech Poznan din Liga 1, Korona Kielce si Warta Poznan din Liga secunda plus o selectionata „Stele ligii”.

In prima grupa, Jagiellonia a terminat la egalitate cu Lech 1-1 si a invins cu 1-0 pe Korona, terminand pe primul loc. In meciul decisiv pentru pozitia secunda in grupa, marea favorita a turneului Lech Poznan a condus cu 2-0, dar a pierdut cu 5-3 in fata lui Korona.

In grupa B, Arka s-a impus cu 1-0 in fata Stelelor si cu 2-0 in fata gazdelor de la Warta. acestia la randul lor au castigat cu 3-1 in fata Stelelor.

In finala pentru locul 5, Lech a reusit in sfrasit sa se impuna, cu 8-5 iar in finala mica, gazdele de la Warta au invins pe colegii de liga, Korona Kielce.

Finala competitiei a adus in fata 2 prim-divizionare, Arka Gdynia impunandu-se in fata celor de la Jagiellonia Bialystok cu 4-1.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Anunțuri

1 comentariu »

  1. extraordinari polonezii astia…extraordinari…

    Comentariu de lazio — Ianuarie 18, 2009 @ 11:56 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: