Un colt ultra’ uitat de lume

Ianuarie 17, 2009

Remes Cup 2009

remes-cup4

Remes Cup este cel mai mare turneu din Europa central-asiatica care este dedicat tinerilor fotbalisti. Daca la prima editia, cea din 2003 au fost prezente 37 de echipe, in 2008 numarul lor a ajuns la 264, pentru ca in 2009 numarul lor sa creasca. Ea se desfasoara pe mai multe terenuri din Polonia, in 2008 jocurile disputandu-se pe 20 de arene. In 2008 grupa de copii nascuti in 1997 de la Atletico Arad a castigat la categoria lor de varsta.

Vineri seara, in Sala Sporturilor din Poznan, s-a disputat editia din 2009 a Remes Cup Extra. Aceasta este o manifestare „Extra” care se desfasoara in pauza competitonala de iarna in cadrul aceleasi competitii organizata de firma Remes, fiind un show fotbalistic al seniorilor. In acest an au participat 6 echipe impartite in 2 serii, Arke Gdynia, Jagiellonia Bialystok si Lech Poznan din Liga 1, Korona Kielce si Warta Poznan din Liga secunda plus o selectionata „Stele ligii”.

In prima grupa, Jagiellonia a terminat la egalitate cu Lech 1-1 si a invins cu 1-0 pe Korona, terminand pe primul loc. In meciul decisiv pentru pozitia secunda in grupa, marea favorita a turneului Lech Poznan a condus cu 2-0, dar a pierdut cu 5-3 in fata lui Korona.

In grupa B, Arka s-a impus cu 1-0 in fata Stelelor si cu 2-0 in fata gazdelor de la Warta. acestia la randul lor au castigat cu 3-1 in fata Stelelor.

In finala pentru locul 5, Lech a reusit in sfrasit sa se impuna, cu 8-5 iar in finala mica, gazdele de la Warta au invins pe colegii de liga, Korona Kielce.

Finala competitiei a adus in fata 2 prim-divizionare, Arka Gdynia impunandu-se in fata celor de la Jagiellonia Bialystok cu 4-1.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

1 comentariu »

  1. extraordinari polonezii astia…extraordinari…

    Comentariu de lazio — Ianuarie 18, 2009 @ 11:56 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: