Un colt ultra’ uitat de lume

februarie 11, 2009

„Păsărilă, salută-l pe Toni”

Membrii galeriei Peluza Nord Oradea (PNO) şi ai filialei locale a Noii Drepte (NDO) i-au adus astăzi (miercuri, 11 februarie) un omagiu handbalistului Marian Cozma. Gestului lor i s-au alăturat componenţii echipei de handbal ai Clubului Sportiv Municipal şi câţiva orădeni aflaţi în trecere prin faţa Arenei „Antonio Alexe”.

Apelul făcut de suporteri prin intermediul Internetului pentru a se strânge în faţa Arenei „Antonio Alexe” în jurul orei 12:00 nu a avut efectul scontat. În jurul prânzului, doar aproximativ zece membrii ai PNO şi NDO au sosit la sală şi au afişat două bannere imense: „Odihneşte-te în pace, Marian Cozma” şi „Păsărilă, salută-l pe Toni”. De asemenea, fanii au adus flori, lumânări, fotografii şi un portret al regretatului handbalist. Gestul lor a fost urmat de Doru Drăgan, preşedintele clubului de handbal Activ Oradea, care a depus o coroană de flori lângă portretul lui Marian Cozma.

Lotul echipei de handbal, în frunte cu antrenorul Sabin Dacău, au zăbovit câteva minute lângă micul „altar” încropit de suporterii orădeni. Sabin Dacău, care în tinereţe a jucat la Piteşti în aceeaşi echipă cu Petre Cozma, tatăl lui Marian, a recunoscut că în urmă cu câţiva ani a fost aproape să-l aducă la Oradea pe Cozma. Negocierile au căzut în ultima clipă şi pivotul a ajuns în cele din urmă la Dinamo. Sabin Dacău l-a sunat pe fostul său coleg, Petre Cozma, pentru a-l susţine moral. Tatăl handbalist a ţinut să le mulţumească tuturor orădenilor care sunt alături de durerea sa.

Orădenii sunt aşteptaţi în această seară în număr cât mai mare la meciul de baschet susţinut de CSM Oradea în compania echipei BC Argeş Piteşti de la ora 18:30, ocazie cu care vor putea să aprindă o lumânare lângă portretul handbalistului.

contrastonline

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: