Un colt ultra’ uitat de lume

februarie 28, 2009

Coincidenta stranie…

Filed under: Din presa,Spectacol pe stadioane — admin @ 7:14 pm
Tags: , , , ,
Spre Bucuresti au plecat 2 autocare si 2 microbuze, circa 150 de vasluieni dorind sa isi insoteasca echipa in deplasarea din Ghencea. Din pacate, doar microbuzele si 1 autocar au ajuns la meci, si asta abia in repriza a 2-a. De ce n-a mai ajuns cel de-al doilea autocar? O explicatie este data in articolul de mai jos din Adevarul de Vaslui.
Coincidenta stranie

Dupã ce reprezentantii Protectiei Civile au efectuat o simulare în Gara Vaslui cu suporteri ce erau împiedicati sã-si sustinã echipa în deplasare din cauza unui accident feroviar, o parte din fanii vasluieni ce au plecat ieri la Bucuresti au vãzut partida de asearã la televizor, din cauza unei defectiuni a autocarului cu care acestia fãceau deplasarea.

Ieri, cu ocazia Zilei Protectiei Civile, în Gara Vaslui a avut loc o simulare, în rolul principal fiind suporterii echipei de fotbal. Din cauza unui accident feroviar, toate trenurile au fost anulate, cãlãtorii fiind nevoiti sã astepte pânã la rezolvarea situatiei. Nu acelasi lucru l-au fãcut si suporterii echipei de fotbal, care trebuiau sã ajungã urgent în altã localitate, acolo echipa lor juca în deplasare. Din cauza scandalului pe care acestia îl fãceau pe peron, jandarmii si politistii vasluieni au fost nevoiti sã îi evacueze pe fani din garã, fortele de ordine alegându-se cu huiduieli si scandãri ostile din partea „microbistilor“, acestia din urmã fiind nemultumiti cã nu îsi vor putea sustine favoritii.

Coincidentã sau nu, FC Vaslui a jucat asearã împotriva Stelei, la Bucuresti. Cu aceastã ocazie, aproximativ 150 de suporteri au fãcut deplasarea spre capitalã, cu un autocar si mai multe microbuze. Pe drum, în apropiere de localitatea Râmnicu Sãrat, când mai erau trei ore pânã la începerea partidei, autocarul în care se aflau 50 de suporteri vasluieni a avut o defectiune tehnicã, iar soferul le-a dat vestea rea fanilor: reparatiile necesitã timp, asa cã nu vor mai ajunge la meci! Negãsind nicio cale de a se deplasa cãtre capitalã, fanii au asteptat cuminti pânã când problema a fost rezolvatã, vizionând partida de asearã la un televizor.

Adevarul de Vaslui

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: