Un colt ultra’ uitat de lume

februarie 28, 2009

JIUL Petrosani 3-1 ACU Arad (Liga a 2-a)

jiul-petrosani-3-1-acu-arad-10

Ultrasii din vale abia au asteptat inceperea returui de campionat 2008-2009 pentru a-si arata dragostea pentru „culori”. Pe o vreme geroasa, ce nu te face sa iesi din casa, ultrasii au fost prezenti in peluza pentru a-si sustine echipa. Ei au afisat un mesaj „SUNT INOFENSIVE SI LEGALE / PELUZELOR LE DAU CULOARE” , tot odata aprinzand niste fumigene, pentru a-si puncta participarea la campania „DREPTURILE SUPORTERILOR”.

La sfarsitul partidei JIUL Petrosani – ACU Arad, scor final 3-1, suporterii echipei gazda au fost ridicati de catre jandarmerie din peluza unde isi desfasurau activitatea, fara a le fi date explicatii si motive, fiind imbranciti si suiti cu forta in dubitele acestora. Au fost dusi la sectie pentru a avea o „comunicare” mai buna, apoi eliberati dupa identificarea acestora fara a primi nici ulterior alte explicatii cu privire la „actiunea” jandarmeriei, desi ea nu avea nici un drept de a-si desfasura activitatea in cadrul stadionului decat in caz de incidente grave, ceea ce nu a fost cazul, pe stadion neintamplandu-se nimic.

Reclame

3 comentarii »

  1. Asa se comporta jandarmeria in romania!Rusine!

    Comentariu de Andy — februarie 28, 2009 @ 9:36 pm | Răspunde

  2. […] Fotografii preluate de aici […]

    Pingback de Sunt inofensive si legale… « Nu vom renunta — martie 1, 2009 @ 10:37 pm | Răspunde

  3. […] La sfarsitul partidei JIUL Petrosani – ACU Arad, scor final 3-1, suporterii echipei gazda au fost ridicati de catre jandarmerie din peluza unde isi desfasurau activitatea, fara a le fi date explicatii si motive, fiind imbranciti si suiti cu forta in dubitele acestora. Au fost dusi la sectie pentru a avea o “comunicare” mai buna, apoi eliberati dupa identificarea acestora fara a primi nici ulterior alte explicatii cu privire la “actiunea” jandarmeriei, desi ea nu avea nici un drept de a-si desfasura activitatea in cadrul stadionului decat in caz de incidente grave, ceea ce nu a fost cazul, pe stadion neintamplandu-se nimic. Sursa: Un colt uitat de lume […]

    Pingback de Jiul Petrosani - ACU Arad :: ULTRAS — martie 2, 2009 @ 7:25 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.