Un colt ultra’ uitat de lume

martie 1, 2009

NU FACEM COMPROMISURI VIZAVI DE VIITOAREA ECHIPA A ORASULUI!

galerie_meciul_cu_moreni_680

Astazi, peste 250 de suporteri au traversat centrul orasului catre stadionul „Ilie Oana” dus-intors! Asa cum au promis, suporterii au stat pe satdion doar 30 de minute, perioada in care au ironizat conducerile tehnica si administrativa a gazdelor dar l-au si ovationat pe CAPITANUL CRISTI VLAD!
Nu trebuie trecute, evident, cu vederea nici cele patru mesaje abordate, in semn de protest, de ultrasi, pe parcursul celor 30 de minute petrecute in peluza de pe „Ilie Oana”: „RESPECT CRISTI VLAD”, „2 ANI DE MEDIOCRITATE. ASTA-I ANTRENORU’ LA CARE VISATI? SUNTEI NAIVI SAU RETARDATI?”, „GRATIS INSEAMNA SA NE CONDITIONATI! DONATI ECHIPA SAU DIN ORAS PLECATI!”, „ECHIPA, ANTRENOR SI CONDUCERE CU REZULTATE DEZASTRUOASE/PE EI STRICATI TIMPU SI APLAUZELE VOASTRE?”

Dupa cum se poate observa, in afara de ironiile adresate conducerii formatiei, la tinta au fost luati si ceilalti SPECTATORI de pe stadion care par ca vin sa caste gura la meciuri, fara a-i deranja prea mult situatia fotbalului ploiestean. Acestia au reactionat prin…semne obscene in momentul in care GALERIA a scandat: „Sclavii lu’Bercea, voi sunteti sclavii lu’Bercea” dar si „Plecati acasa”…

Cam aceasta este povestea ultimei actiuni a „lupilor” care au promis ca pana cand Primaria nu va prelua 100% echipa, avand totodata, posibilitatea sa numeasca noi oameni care sa se ocupe de destinele clubului, NU VOR MAI FI PREZENTI PE STADION la niciuna dintre echipele SC FC Petrolul sau FC Ploiesti!

Ramane de vazut daca toti suporterii nostri au perceput asa cum trebuie mesajul. In continuare, singurele actiuni pe care le vor intreprinde suporterii vor fi legate de intalniri cu edilul orasului dar si cu alte persoane cu raspundere in municipiu, pentru preluarea cat mai rapida a formatiei de la actualii proprietari! Evident, dupa materializarea acestui fapt, fanii vor demara actiuni de sensibilizare ale agentilor economici locali dar si ale cetatenilor orasului, cu privire la sustinerea financiara a viitoarei echipe a orasului!

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

articol de pe doar-petrolul.ro

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: