Un colt ultra’ uitat de lume

martie 10, 2009

Steaua suntem noi!

Filed under: Publicatii,Spectacol pe stadioane — admin @ 12:45 pm
Tags: , ,
In arealul ultraseriei romane, in aceasta s-a petrecut o noua lansare mediatica. Este vorba de revista „Steaua suntem noi!” care este realizata de Fcsteaua.ro si Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti. Primul numar a fost publicat in 5.000 de exemplare si a fost distribuit gratuit in zona stadionului Steaua cu prilejul partidei cu FC Vaslui.
Asa cum precizeaza autorii acestei publicatii, scopul revistei (care se incadreaza într-un proiect mai vast, purtand numele „Steaua suntem noi!”) este, pe de o parte, sa prezinte adevaratele valori si simboluri steliste, şi pe de alta parte, sa demaste impostura si badarania celor care au confiscat conducerea clubului.

Astfel in acest prim numar, autorii reamintesc suporterilor stelisti cateva din faptele si vorbele celui care imprumuta Steaua de ani buni de zile, murdarindu-i istoria si calcandu-i in picioare simbolurile, prezentand astfel intr-o lumina reala, „dragostea” sa pentru Steaua, dupa cum spune unul din articolele din primul numar.
Viitoarele numere ale revistei vor fi distribuite la urmatoarele partide ale Stelei.

steaua-suntem-noi-nr1

Reclame

3 comentarii »

 1. Pfoaaaaaa….bai Adi, jur ca nu stiu cine iti da informatiile cand scrii despre Steaua, dar bagi niste dume cateodata :))))… Mai intai la articolul de la Brasov ai scris ca PN si PS Steaua nu au fost prezente la meci, apoi ti-am atras atentia ca au fost vreo 400 de oameni din peluze si ai corectat. Acum spui ca revista asta e realizata de steauafc.ro si AISS. Pai site-ul steauafc.ro este realizat in mare parte de membrii AISS. Cum dracu sa faca in colaborare revista??? Colaborau ei cu ei insisi?? In fine, pana acum a aparut doar un singur numar al aceste fanzine ( are 8 pagini, nu e o revista ) in aprox 5000 exemplare si a fost distribuita gratuit celor care au venit la stadion in prima etapa a returului. Fanzina este intradevar de o calitate remarcabila, ridicandu-se din punctul asta de vedere la nivelul unei reviste cu pretentii. Aceasta actiune a fost realizata de catre PELUZA SUD STEAUA cu sprijinul AISS. Nu mai corecta articolul si lasa comentariul. Merci!

  Comentariu de lecce — martie 10, 2009 @ 3:49 pm | Răspunde

 2. Revista aceasta nu a fost facuta de fcsteaua.ro si Aiss. A fost facuta de membri peluzei Sud si Aiss!!!

  Comentariu de .... — martie 10, 2009 @ 5:25 pm | Răspunde

 3. @Lecce

  citat de pe fcsteaua.ro
  „Fcsteaua.ro şi Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti vă prezintă primul număr al revistei ,,Steaua suntem noi!”, în format electronic.”

  Citind aceste randuri, se intelege ca revista este realizata de Fcsteaua.ro şi Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti, asa cum am scris in articol. Daca nu e asa, nu e vina mea :).

  Comentariu de admin — martie 10, 2009 @ 7:07 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: