Un colt ultra’ uitat de lume

martie 17, 2009

O provocare la obiectivitate

Filed under: Sondaje,Spectacol pe stadioane — admin @ 1:32 pm
Tags: , , ,
Incepand de saptamana trecuta, adica din a 2-a etapa a returului Ligii 1 Frutti-Fresh (sau o fi Liga 1 Realitatea?), si a Ligii a II-A Astra Sport Bets, „Un colt ultra'” va provoaca la un mic exercitiu de obiectivitate.
Puteti fi cat de cat impartiali, puteti judeca eliberati de orice prejudecata evolutia galeriei „adverse”, puteti fi sinceri cu voi insiva si sa vedeti ce a fost rau si ce a fost bine in evolutia propriei galerii?
Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt afirmative, desi probabil multi nu cred ca este posibil asta :)), va invitam sa notati evolutiile peluzelor romanesti.
Multi dintre noi ne plangem de aceleasi lucruri. Unii nu mai cred ca este posibil, altii mai spera ca lucrurile se vor schimba. Dar vom putea face asta daca facem mereu aceleasi greseli?
Citeam undeva ca oamenii sunt de 3 tipuri: 44% invata numai din greselile proprii, 53% nu reusesc sa invete nici macar din propriile greseli, crezand cu convingere ca ceea ce fac ei e bine, si mereu altcineva e de vina cand gresesc ei insisi, si doar 3% au inteligenta sa incerce si sa reuseasca sa invete din greselile altora. Fara sa aiba nevoie sa le simta consecintele pe propria piele. Voi cum  va incadrati in acesta clasificare?

Pana stabiliti care cum este treaba cu invatarea din greseli, va prezentam mai jos linkurile catre articolele centralizatoare ale meciurilor fiecarei etape, ca sa puteti nota mai comod evolutiile peluzelor romanesti.
Etapa 19

Etapa 20

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: