Un colt ultra’ uitat de lume

martie 24, 2009

Rapid-Otelul 4-0 (notare)

20090321_rapid_otelul_247Rapidistii au afisat un mesaj in memoria lui Mario Bugeanu, duminica 22 martie implinindu-se 10 ani de la decesul jucatorului din Giulesti „10 ani de cand ai plecat/Giulestiul nu te-a uitat”. Gazdele au aprins mai multe torte si fumigene, atat la peluza cat si la Tribuna a 2-a.
Galatenii au fost in protest fata de atitudinea jucatorilor din ultimele meciuri, si in special de la cel de la Galati pierdut in fata Gloriei Buzau. Ei si-au pus steagurile invers pe gard, si nu au cantat, doar cand au dat torte ei si-au facut simtita prezenta si pe plan vocal. De aceea nici nu vom nota evolutia lor.

Trebuie mentionat ca la primul antrenament dupa rusinoasa infrangere, jucatorii galateni nu le-a pasat ca suporterii erau prezenti la teren, doar antrenorul Grigoras cerandu-si scuze pentru jucatori, desi el nu avea nici o vina. De asemenea, se pare ca unii jucatori galateni au pariat pentru infrangerea Otelului, castigand sume consistente.
Suporterii galateni nu au cantat deloc pe parcursul meciului

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Reclame

3 comentarii »

  1. Sudul galatean a luat la rost jucatorii la acel antrenament si doar ei nu au cantat, decat in momnetul in care au aprins fumigenele.

    Comentariu de do — martie 24, 2009 @ 11:23 am | Răspunde

  2. Cam la tot ce s-a relatat in cronica este vorba despre Peluza Sud Galati, cei din nord nu luand parte la protest, cat si la pirotehnie!

    Comentariu de Marinica — martie 24, 2009 @ 3:39 pm | Răspunde

  3. De fumigene chiar s-au plans baietii din nord, amenintand cu taiat de gaturi, injunghieri si alte tiganii pentru ca nu vor sa isi asocieze „imaginea” cu unii ca noi.Nu da bine la CV la club.Unii risca sa fie disponibilizati probabil.Se duce dracului toata afacerea.

    Comentariu de Lautarii — martie 24, 2009 @ 5:27 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: