Un colt ultra’ uitat de lume

martie 29, 2009

Cronica Bestiala de la U Cluj-ACU Arad 1-3

Filed under: Cronici ultras,Spectacol pe stadioane — admin @ 3:00 pm
Tags: , , , ,
u-cluj-acu-arad-1-3-7Am ales astazi sa adaugam la pozele de la meciul disputat pe stadionul „Clujana” fragmente din Cronica Bestiala realizata de ani buni de unul dintre cei mai fideli suporteri ai lui U Cluj, Don Sheriff. Eu ma amuz mereu cand citesc site-ul, si sper ca si pe fata voastra se va infiripa un zambet, indiferent de cat sunteti de suparati.

Cronica bestială de la un meci de ţurcă

„U” a piţurcărizat iarăşi, tot acasă, tot cu 3-1. La final, publicul a strigat DEMISIAAA şi CAMPIONII, CAMPIONII, ironizând jucătorii ce joacă fără suflu. Dar ştiţi care-i adevărul? Mihali o închiriat un avion cu reacţie ca să le transmită „fotbaliştilor” un mesaj înaintea meciului, dar o rămas fără semnal şi mesajul reactorului de la avion a sunat aşa: „Nu vreau să jucaţi fotbal”. De fapt, mesajul complet era „Nu vreau să jucaţi fotbal fără sacrificiu şi dăruire, ok?”. Apăi cine-i de vină că o rămas fără semnal? O adoptat şi el tactica unei reclame TV, dar nu i-o ieşit!

…. Un lucru îi cert: în eşalonul trei nu mai îi nevoie de crainic, nu mai îi nevoie de ofiţer de presă, nu mai trebe autocar la jucători, o cursă de la Fany cu perdele fiind de ajuns!!! AM AUZIT CĂ-N DIVIZIA C NU-TI MAI TREBUIE NICI MĂCAR DOCTOR LA ECHIPĂ, CĂ ÎI DESTUL SĂ STEA PE BANCA DE REZERVE UN VRACI SAU UN ASTROLOG!!! ASTROLOGUL O SĂ LE CITEASCĂ JUCĂTORILOR HOROSCOPUL, O SĂ LE FACĂ ASTROGRAMA ŞI-O SĂ LE ZICĂ „ŢI-AM SPUS CĂ O SĂ AI PROBLEME CU PICIOARELE CĂ EŞTI PEŞTE!!!”

La Clujana, 1.300 de spectatori au trecut de tul-tiketurile electronice, cu bilete cu filaret pentru antiefracţie şi cu amprentarea tuturor, că parcă ăia cu jafu de la Banca Transilvania fix la Clujana o venit să-şi cheltuie banii!!! De amintit că standul cu sucuri, eugenii şi cafea râncedă ce era odată pe „Ion Moina” şi-a făcut apariţia şi la Clujana, cu aceleaşi femei frumoase cu zâmbete de gazele ce dau ţepe microbiştilor. 2 lei o cafea ce n-ai da-o nici unui câine vagabond!!!

Haotismul lui Şuteu, a lui Marincău, a lui Buş, ne fac să nu vorbim despre meciul în sine. Am pierdut cu 3-1 şi orice cuvinte sunt de prisos. Colac peste pupăză, la final, Mihali are o reacţie nervoasă şi provoacă fanii la parte-n parte, că acolo se vede care-i mai tare. Panduru? Domnu Basarab?

După meci, zeci de suporteri au aşteptat echipa să urce-n cursa ce ne duce-n C, mama ei de viaţă! Călin Mişan i-o spus lui Mihali că numa Tab Baldwin şi Mihali îs tot timpu mulţumiţi de joc, Bl3ck i-a adresat lui Mihali o serie de cuvinte ce nu pot fi reproduse în niciun manual, Biddo din Gheorgheni făcea flick-flakuri să nu apară-n poze pe cronică, Rusu cu Dizzy mai că nu se sorbeau, Jerry se ascundea de Tom după nişte okeri de soare ceva mai mici ca a lui Tudor, Vlăduţ din FORT întindea pioneze şi ace de gămălie de-a lungul drumului, asta ca să puşte roţile marilor fotbalişti, că şi-n ghips ar juca la fel, în vreme ce Locusteanu m-o sunat în timpul meciului să anunţ la staţie „Barca Buş, la mal!!!”

…Sâmbăta viitoare, luăm o căruţă de goluri şi la Alba Iulia, că deja-i în program. Aşa că trebuie disponibilizări la echipă mai ca la combinatele industriale!!!

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: