Un colt ultra’ uitat de lume

august 26, 2008

Cronica ultra’ alb-albastra: U Craiova-Otelul Galati 1-0

Dupa nici nu mai tin minte cat timp, Universitatea a jucat pe terenul propriu cu spectatori in tribune. In plus, meciul nu a fost televizat. Toate premisele pentru ca minitribunele stadionului Extensiv să geamă de suporteri. Era meciul din etapa a 5-a a Ligii 1, impotriva otelarilor de la Galati, echipa aflata pe locul 2 in clasament.

La singura intrare pentru peluza si tribuna a doua, lumea se calca in picioare. Din cand in cand, jandarmii mai inchideau poarta peste picioarele suporterilor. Nu s-a mai facut controlul corporal si nici macar cel al biletelor. Stadionul era arhiplin. La tribuna a doua nu aveai loc nici sa-ti scoti tigarile din buzunar. Iarba dintre tribune si peluza era si ea ocupata de suporteri.

La inceputul meciului, cei din South Guard si-au sarbatorit un an de exsitenta printr-o coregrafie cu simbolul lor.

In ciuda caldurii, s-a cantat, nu foarte bine, dar jucatorii s-au simtit incurajat, cred. Si ei au dat totul pe teren. Pentru prima oara dupa mult timp ne-au facut mandri.
In afara celor din Blue Lions, toate grupurile au fost prezente la meci. Pe garduri au fost steagurile: Sezione, B26, Gemina, Perfecti si Simpli – la tribuna a doua si in peluza: Ultras, South Guard, Praetoria, Fronte Ribelle si Head Hunters.

Golul lui Gaman parca a impins tot stadionul la o singura scandare, una impotriva lui Dinamo. Urmeaza meciul cu ei.

Perfect si Simplu

Un comentariu »

  1. La inceputul meciului, cei din South Guard si-au sarbatorit un an de exsitenta printr-o coregrafie cu simbolul lor.

    Vedeti ba ca banerul l-ati lasat la Arad bai rasilor, chiar n-aveti rusine?

    Comentariu de Kidu — august 27, 2008 @ 9:26 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.