Un colt ultra’ uitat de lume

septembrie 7, 2008

„mircea badea – un ieftin bufon” reloaded

Filed under: Ganduri ultras,Spectacol pe stadioane — admin @ 6:13 pm
Tags: ,

Pentru ca unii dintre voi nu au vazut emisiunea lui badea de pe Antena 3 in care ne-a gratulat in toate felurile, si in special „giboni”, va prezentam mai jos emisiunea „In gura presei” din data de 05.09.2008.
Omul declara clar ca „nu mai pot, nu mai pot sa nimic”. E un inceput si asta, sa recunosti cand NU MAI POTI. Poti lua masurile necesare, o operatie sau cine stie ce metode mai sunt. Badica, nu fi trist, poate vei mai putea odata s-odata. Daca nu vei reusi totusi, anunta-ne, iti putem tine locul, pentru ca, nu-i asa, prietenul este cel care te ajuta la nevoie, si tu ai cateva mii de prieteni, pe zi ce trece si mai eact, pe emisiune ce trece, din ce mai ce de devotati si gata sa te ajute. Printre ei, si „cretinii aia care se bateau pe strada, … idiotii de la Timisoara”.

Pana una alta, uranagutanii aia de pe strada alaturi de toti iubitorii acestui „sport hidos, in principiu al golanilor” TE „SALUTA” si iti ureaza toate cele pe care le doresc unui „ieftin bufon”, asa cum ne arata un mai vechi mesaj „dedicat” afisat de sudistii de la Dinamo la meciul tur cu Elfsborg.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

25 comentarii »

  1. Da. Mircea Badea e vinovat si pt genocidul din Rwanda de acum cativa ani. M-a informat pe mine Conspiratia Shamanica de ziua a 13-a. Aveti grija! 😉

    Comentariu de Alex — septembrie 7, 2008 @ 7:17 pm | Răspunde

  2. … ce le mai stie asta pe toate

    Comentariu de dCu — septembrie 7, 2008 @ 8:13 pm | Răspunde

  3. Mda… sincer e prima oara cand aud de asta 😛

    Comentariu de Animalici — septembrie 7, 2008 @ 8:14 pm | Răspunde

  4. Sunt total de acord cu tine

    Comentariu de Animalici — septembrie 7, 2008 @ 8:15 pm | Răspunde

  5. Ca bine le mai zici

    Comentariu de Animalici — septembrie 7, 2008 @ 8:15 pm | Răspunde

  6. tot un ieftin bufon ai ramas badica’off..nu teai schimbat de loc la fel u cat shi spurkkti de la antena,gsp,prosport intrun cuvant taota mass-media din Romania kre al pupa in cur pe jiji shi oile lui!

    Comentariu de Drughi — septembrie 7, 2008 @ 9:00 pm | Răspunde

  7. badea iti doresc sa cazi in mana unor ultrasi….sa vezi ce mai vb gura fara tn… Largule ! _|_

    Comentariu de anonim.. — septembrie 7, 2008 @ 10:08 pm | Răspunde

  8. esti un frustrat badea,jur ..ai avut dreptate in multe subiecte ..dar aici ti-ai dat cu firma-n cap…esti prea prost sa nu fi prost,pe bune …

    Comentariu de mabial — septembrie 7, 2008 @ 10:41 pm | Răspunde

  9. Cum masa poa’ sa-si dea cu parerea daca nu stie deloc despre ce e vorba?? Ce scarba de om…

    Comentariu de Eu — septembrie 7, 2008 @ 11:10 pm | Răspunde

  10. […] “mircea badea – un ieftin bufon” reloaded Pentru ca unii dintre voi nu au vazut emisiunea lui badea de pe Antena 3 in care ne-a gratulat in toate felurile, si in […] […]

    Pingback de Top Posts « WordPress.com — septembrie 8, 2008 @ 3:06 am | Răspunde

  11. Cine plm e asta …a auzit cineva de el??? …presupun ca cea mai buna idee este sa nu fie bagat in seama, asa ca hai sa ne vedem de pasiunea noastra si de stilul nostru de viata.

    Comentariu de PN — septembrie 8, 2008 @ 4:04 am | Răspunde

  12. Ce a comis Mircea Badea se cheamă ‘Crime de lèse-pelouse’.

    Comentariu de blogideologic — septembrie 8, 2008 @ 6:33 am | Răspunde

  13. […] Badea şi crima de lèse-pelouse Citesc aici, https://uncoltuitatdelume.wordpress.com/2008/09/07/mircea-badea-un-ieftin-bufon-reloaded/ , un editorial foarte inflamat împotriva lui Mircea Badea: “mircea badea – un ieftin bufon” […]

    Pingback de Mircea Badea şi crima de lèse-pelouse « Blog ideologic Titus Filipas — septembrie 8, 2008 @ 6:52 am | Răspunde

  14. nu`l mai bagati in seama p`asta mai baieti..ca`i vai de mama lui .. !! redus mintal ..!

    Comentariu de Kata UCG — septembrie 8, 2008 @ 12:04 pm | Răspunde

  15. comunistule…

    Comentariu de Drughi — septembrie 8, 2008 @ 2:58 pm | Răspunde

  16. „banii dumneavoastra…ramane la ei” analfabetul asta isi da cu parerea????? mars in p.l.m

    Comentariu de ketao — septembrie 8, 2008 @ 6:18 pm | Răspunde

  17. frate eu nu-l inghit pe asta… se crede cel mai destept si cel mai elegant… si uite cum o arde …mega comercial. Bine ca nu mai poate….

    Oricum tampit: Mie nu-mi place fotbalul da il joc… cum adica???? Badea? ai baut ceva….

    Eu cand m-am luat de el la mine pe blog m-a injurat lumea… deci trebuia sa astept sa se ia de suporteri ca sa am si eu spate… e bine si asha….

    imi plac oamenii aia care o ard cu: vai a terminat matematica… asha si? asta inseamna ca are fatza de pus pe ecran? Daca era destept statea si rezolva functii si ne lasa pe noi cu fotbalul nostru in pace….

    oare stie badea cat de greu e sa faci ceva? ca de comentat ii comenteaza pe toti… cred ca nici un zid nu poate sa tencuiasca…. sa ne lase…

    Comentariu de fantasya — septembrie 8, 2008 @ 10:22 pm | Răspunde

  18. nu am nimic cu fotbalul, ma lasa rece. si pre maxima voastra stupoare aflati ca sunt si oameni care nu dau doi bani pe un sport facut din blaturi si cocalari. cat despre „ultrasi” si alte balarii d\astea, hai sa fim oameni cu cap. sa mergi in haite morti de beti dupa meciuri si sa bati babe in tramvai, dupa cum cu ochii mei am vazut, asta nu e o „pasiune” si in nici un caz „un stil de viata”. este numai vina voastra, a suporterilor cu capul pe umeri ca lasati jigodiile si animalele vazute pe la stiri prin scandaluri sa va reprezinte. sacali, nu lupi. oameni care in viata de zi cu zi stau cu ochelarii pe nas la birou sau sparg seminte la coltul blocului cu PET ul in mana, dar care cand se aduna cu zecile devin brusc „ultrasi”, razboinici nevoie mare si sar cu lanturile pe reporteri. Fimi’ar scarba, Badea are maxima dreptate, si daca vreti sa’l contraziceti n’o puteti face arborand pancarte cu invective. Nu faceti decat sa’i dati dreptate.

    Comentariu de warsongu — septembrie 8, 2008 @ 10:57 pm | Răspunde

  19. Badea se descalifica singur atunci cand foloseste asemenea invective, un asemenea limbaj suburban. E un individ plin de ura, care arunca cu venin in tot ce prinde.
    Apoi, se contrazice singur atunci cand acuza suporterii violenti (generalizand nepermis, in modul caracteristic al oricarui semidoct), dar apare in postura de dur pe la televizor, în penibile meciuri de box s.a.m.d.
    Va dati seama ce nefericit trebuie sa fie omul asta? Mi-e mila de el.

    Comentariu de Vladimir — septembrie 9, 2008 @ 12:52 am | Răspunde

  20. Omul nu vorbeste prostii si daca va simtiti ofensati nu faceti altceva decat sa ii dati dreptate. Daca ati rasfoi cat de cat un ziar sau ati urmari o stire ati putea intelege ce imagine a fost creata despre forbal, imagine pe care suporterii, adica voi insiva v-ati creat-o. Voi astia cu fotbalul nu aveti nimic mai bun de facut? Omul si face bine meseria spre deosebire de altii…

    Comentariu de Daniel — septembrie 9, 2008 @ 10:10 am | Răspunde

  21. Sex, sex, sex si bataie de joc. Orice spune are conotatii sexuale, in rest isi bate joc de cei care au succes. A fost bestial cand a ras ca bou’ ca el a parcat neregulamentar la „Piza” si a primit amenda. Bine ca nu a parcat pe „pista” (dar s-ul din acest cuvant il pronunta spre z). Normal, de ce ar respecta el vreo regula? E nesimtit si in tara si in strainatate.
    Si pentru ca mereu isi pierde timpul cu prostii, alaltaieri cu gibonii din fotbal si ieri cu chiloteii rosii, nu mai are timp sa prezinte si ziarele (pe mine, de exemplu, m-ar fi interesat reportajul din Jurnalul National), sa ne prezinte celebrele audiente sau cartea din Saptamana Financiara. Interesant este ca acea carte se numeste „ZERO”, cam cat e si audienta lui la emisiunea in direct. Poate de aia nu ne-o prezinta.
    Iar faza cu „silenzio, prego” cred ca am auzit-o de 188.000 de ori (vorba lui).

    Comentariu de nicuvar — septembrie 9, 2008 @ 11:13 am | Răspunde

  22. am avut respect pt badea…si inca am….dar acum vorbeste si el aiurea…sa se afle in seama….:|….

    plm…a inceput de la „gibonii din timisoara…” pana la gsptv:|

    Comentariu de Stely — septembrie 14, 2008 @ 5:09 am | Răspunde

  23. Suge-ti pana v-i se apleaca de comunisti cu par pa limba.

    Comentariu de MB va fute — septembrie 24, 2008 @ 1:12 am | Răspunde

  24. Si inca ceva Romania se duce in jos iar voi, niste giboni de doi lei nu face-ti nimic altceva decat sa comentati ce zice Badea la emisinea lui. Uite asa fraierilor o sa muriti de foame in Romania aia.Belitilor!!!
    Cat timp exista oameni ca voi romanica va fii intr-o cadere continua, si nu incercati sa spuneti ca nu este adevarat ca va fut in gat prin cur. fraierilor. oaneni cu vid in cutia craniana. :)))))))))))))))
    muriti ba odata

    Comentariu de MB va fute — septembrie 24, 2008 @ 1:36 am | Răspunde

  25. stiti ceva mai lasatil naiba impace pe Mircea Badea ca are si el dreptul la opinie.

    Si in primul rand are dreptate in cea ce zike daca voua nu va convine mai bene taceti din gura .
    Si ce daca zice la tosi „prietene”asta inseamna ca este un tip foarte sociabil
    Si in primul rand nu se fereste sa iti zika in fata

    Asa ca SHHHHHHHHHHHHH mai usor cu comentarile:)):)):)):)):)):=))=))=))

    Comentariu de Andreutzza — noiembrie 25, 2008 @ 9:00 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.